Kaplan International Young Learners

San Diego (USA)

Ifjúsági angol tábor San Diegoban 14-17 éveseknek

2020. június 28 - augusztus 22. között

Miért ezt a programot válaszd?
- anyanyelvi környezetben gyorsan fejlődik a beszédkészséged és az itthonról vitt kommunikációs gátak leomlanak
- San Diego egy óceánparti város, rengeteg zöld területtel és sok aktív programlehetőséggel
- megismerkedsz más nemzetiségű diákokkal, akikkel utána tudod tartani angolul a kapcsolatot

San Diego kellemes klímájának és fekvésének köszönhetően tökéletes környezetet biztosít a nyelvtanuláshoz. Annak ajánljuk, aki nem szereti a nagyvárosi nyüzsgést, inkább nyugodtabb, tengerparti környezetre vágyik.

Az iskola La Jolla városrészben található, mely 5 percre van az óceánparttól. Kedvelt üdülőrész, éttermekkel, kávézókkal és művészeti galériákkal.
Szolgáltatások: ingyenes internetezési lehetőség, multimédia terem, társalgó.

Utazás: San Diegoba repülővel, azirodánkban meg tudod venni a repülőjegyet. Ha rendelsz transzfert, érkezéskor egy táblával várnak a repülőtéren. Érkezés vasárnap, visszaindulás szombaton
Kint tartózkodás: 2-4 hét

Az angol tábor tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét
1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport

- tananyag, teszt, bizonyítvány
Az anyanyelvi tanárok mindent megtesznek, hogy az órák változatosak és interaktívak legyenek. A diákok nemzetközi csoportokban tanulnak, megfelelő nyelvtudású csoportban. Ezt a szintet, a tanfolyam elején szóbeli és írásbeli teszttel határozzák meg.

- családi elhelyezés, kétágyas szobában, félpanziós ellátással

- szabadidős- és sportprogramok

- hétvégi kirándulás

- repülőtéri transzferek

- tömegközlekedési bérlet

- iskola elvégzéséről szóló bizonyítvány

- diákkártya

- 24 órás asszisztencia szolgálat

Ára: 2.600 USD/2 hétre, 3.700 USD/3 hétre, 4.665 USD/4 hét

Nem tartalmazza: utazás, biztosítás (útlemondási, betegség-baleset- és poggyász,), repülőtéri transzfer 130 USD/út, vízumdíj. Az utazás egyénileg történik, nálunk le tudod foglalni a repülőjegyet és megkötni az utasbiztosítást. Beutazáshoz, az utazást követően még 6 hónapig érvényes útlevél szükséges.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon. 

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.