Sprachcaffe -GEOS Los Angeles

Los Angeles (USA)

Angol nyelvtanulás Los Angelesben

Az iskola Torrance városrészben található a "Villagio de Amo" bevásárlóközpont 2. emeletén. 30 perc alatt el lehet jutni Hollywoodba, ahol rengeteg látnivaló várja az ide látogatókat: Beverly Hills, Santa Monica, Venice Beach, Disneyland, Chinese Theatre, Melrose Avenue, Rodeo Drive.

Szolgáltatások: 11 osztályterem, számítógépterem, kert.


Korhatár: 18 éves kortól
Kezdés: minden hétfőn
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2019. január 01, 21, febr. 18, máj. 27, júl. 04, szept. 02, okt. 14, nov. 28-29, dec. 23 - 2020. január 01. között.
1 tanóra=45 perces, max. 14 fő/csoport
Nyelvi szintek: kezdőtől haladóig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.

Angol nyelvtanfolyamok:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét
Ára: 320 USD/hét (1-8 hét), 305 USD/hét (9-16 hét), 285 USD/hét (17. héttől)

- intenzív angol tanfolyam 30 tanóra/hét
Ára: 400 USD/hét (1-8 hét), 385 USD/hét (9-16 hét), 365 USD/hét (17. héttől)

- szuper intenzív angol 40 tanóra/hét
Ára: 450 USD/hét (1-8 hét), 435 USD/hét (9-16 hét), 415 USD/hét (17. héttől)

 - IELTS vagy TOEFL nyelvvizsga előkészítő angol tanfolyam 30 tanóra/hét
Ára: 400 USD/hét (1-8 hét), 385 USD/hét (9-16 hét)

- kiegészítő üzleti angol nyelvtanfolyam 10 tanóra/hét
Ára: 80 USD/hét

Szállás:
- vendéglátó családoknál, egy-vagy kétágyas szobában, ellátás: félpanzió vagy teljes ellátás
Ára: egyágyas 270 USD/hét, kétágyas 250 USD/hét
Teljes ellátás felára: 30 USD/hét

Szezonális felárak:
2019. április 07 - június 15, augusztus 25 - szeptember 28. között 25 USD/hét
2019. június 16 - augusztus 24. között 50 USD/hét

Az ár tartalmazza: tanfolyam, teszt, bizonyítvány, szállás, megadott ellátás.

Egyéb díjak: utazás, betegség biztosítás, regisztrációs díj 130 USD, elszállásolás díja 200 USD, foglalási díj 10.000,- Ft, költőpénz, helyi közlekedés, vízumdíj. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében. A vízum igénylésben szívesen segítünk, kérj bővebb felvilágosítást tőlünk.

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy euróban szeretnéd kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.