Kings Summer Los Angeles angol tábor

Los Angeles (USA)

Angol ifjúsági tanfolyam Los Angelesben 10-17 éveseknek

2020. június 24 - augusztus 04. között

Malibuban, a Pepperdine University területén szervezik az angol nyelvi tábort, gyönyörű kilátással a Csendes-óceánra. Szolgáltatásai közé tartozik: sportpályák, medence, modern osztálytermek, wifi.
Kint tartózkodás: minumum 1 hét
Kezdés: 2020. június 24, július 01, 08, 15, 22.

Utazás: Los Angelesig repülővel, onnan transzfert lehet foglalni. Ha előzetesen megrendeled, egy táblával várnak a repülőtéren és visznek a tábor helyszínére. A repülőjegyet le tudod foglalni az irodánkban. Érkezés szerdán, hazaindulás kedden.

Az angol nyelvtábor tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét
1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport
Nyelvtudás: kezdőtől haladóig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.
- teszt, bizonyítvány
- kollégiumi szállás, kétágyas szobában, közös fürdőszoba használattal
Az iskola és a szállás egy helyen található.
- teljes ellátás (speciális étrendet előre jelezni szükséges)
- szabadidős- és sportprogramok (baseball,kosárlabda, röplabda, tánc, karaoke, úszás, divatbemutató, mini Olimpia)
- heti 3 egész napos kirándulások (pl: Universal Studios, Disneyland, Santa Monica, Venice Beach, Hollywood, Getty Múzeum, Beverly Hills, Griffith Park Csillagvizsgáló)
Ára: 1.990 USD/1 hét , 3.780 USD/2 hét, 5.570 USD/3 hét

Egyéb díjak: utazás, vízum, útlemondási és betegség biztosítás, repülőtéri transzfer 205 USD/út, költőpénz. A helyszínen 100 USD letétet kell fizetni, melyet a végén visszafizetnek, ha nem történik kár a szálláson. A repülőjegyet és a biztosítást meg tudod venni az irodánkban, így a teljes utazás megszervezését vállaljuk.

Előfoglalási akció: ha 2020. március 31-ig foglalsz, 90 USD/hét kedvezményt kapsz a részvételi díjból.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress minket fel a +36- 30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.