Kings Colleges Los Angeles

Los Angeles (USA)

Angol nyelvtanfolyamok Los Angelesben, Hollywoodban

Az iskola a Sunset Boulevard környékén, Hollywood városrészben található. Egy modern, felújított épületben tartják az órákat, melynek osztálytermei jól felszereltek. Szolgáltatásai közé tartozik a társalgó, recepció, számítógépterem, snack bar, kávézó és wifi. Az itt tanult diákok mindegyike pozitív véleménnyel volt az iskoláról.

Utazás: repülővel Los Angelesbe, az irodánkban meg tudod venni a repülőjegyet. Érkezés és hazautazás vasárnap. 

Kezdés: minden hétfőn
Korhatár: 16 éves kortól (felső korhatár nincs)
Nyelvi szintek: kezdőtől haladóig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok tanítanak, nemzetközi csoportokban.
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2022. jan. 17, ápr. 18, máj. 30, jún. 20, júl. 04, szept. 05, nov. 24-25, dec. 19 - 2023. jan. 03. között

AKCIÓ! 2022. március 31-ig történő foglalás esetén, 20% kedvezményt kapnak a tanfolyam árából.

Angol tanfolyamok:

1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport

- vakációs angol tanfolyam 20 tanóra/hét
Ára: 405 USD/hét (2-12 hét)

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét+4 tanóra/hét guided study
Ára: 425 USD/hét (2-11 hét), 410 USD/hét (12-23 hét), 390 USD/hét (24. héttől)

- intenzív angol tanfolyam 28 tanóra/hét
Ára: 535 USD/hét (2-11 hét), 495 USD/hét (12-23 hét) Most -10% kedvezmény az árból

- TOEFL nyelvvizsga előkészítő tanfolyam
Akciós ára: 535 USD/hét (2-11 hét), 495 USD/hét (12-23 hét), 440 USD/hét (24. héttől)

- Cambridge FCE és CAE előkészítő tanfolyam, 12 hetes
Ára: 5.940 USD/12 hétre

- angol+filmezés tanfolyam 28 tanóra/hét
4 hetes: 2022. június 27, július 25, augusztus 22.
12 hetes: 2022. január 03, április 04, szeptember 26.
Ára: 550 USD/hét

Szállások:

- családi elhelyezés, egyágyas szobában, félpanziós ellátással
Ára: 350 USD/hét
Főszezoni felár 2022. június 19 - augusztus 13. között 35 USD/hét

- Cassil kollégiumban, kétágyas szobában, önellátással
Ára: 445 USD/hét (1-4 hét), 355 USD/hét (5-11 hét), 330 USD/hét (12. héttől)

- nyári kollégiumban, egy-vagy kétágyas szobában, önellátással vagy félpanzióval (2022. június 26 - augusztus 06. között)
Ára: kétágyas szobában 475 USD/hét, egyágyas szobában 550 USD/hét (félpanziós felár 210 USD/hét)

Az árak tartalmazzák: tanfolyam, teszt,bizonyítvány, szállás, megadott ellátás. Szabadidős programokra és kirándulásokra a helyszínen tudsz jelentkezni.

Egyéb díjak: regisztrációs díj 195 USD, utazás, utasbiztosítás, repülőtéri transzfer (185 USD/út).  A kollégiumban 200 USD letét fizetendő, melyet a végén visszatérítenek, ha nem történik kár.
Az utazás egyénileg történik, az irodánkban tudsz repülőjegyet foglalni és utasbiztosítást kötni. A vízummal kapcsolatban segítséget nyújtunk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress minket az info@airtourist.hu e-mail címen.

Visszajelzés: "Az angol+ filmes kurzus nagyon átfogó ismereteket ad a filmkészítésről, fázisairól, a különböző pozíciókról a filmes szakmában. Ha vkit érdekel a film, de nem tudja eldönteni, hogy melyik terület vonzza, akkor itt ki tudja próbálni magát a különböző pozíciókban, és el tudja dönteni, hogy miben tehetséges, mi az amit később tanulni szeretne.

Mindig aktuális, nem egy régi tanmenet szerint tanítanak. Persze vannak alapfilmek, amiken keresztül bemutatják a filmes alapokat, de mi az aktuális Orscarra jelölt filmeket néztük meg, és kerestünk benne példákat a tanultakra.
Mindenki tanul forgatókönyvet írni, rendezni, operatőrködni, producerkedni, színészkedni, vágni egy filmet. Majd promótálni, mini rendezvényen felkonferálni, bemutatni a kisfilmjét. És ha esetleg díjat nyer, köszönőbeszédet mondani a diákok előtt.
Kicsit olyan, mintha a Kings egy kis világ lenne, és mindent "eljátszanánk" kicsiben, ami a világban megy az ötlet megszületésétől a film bemutatásáig.
Szükség van egy középszintű angol nyelvtudásra, de a tananyag a szokásos nyelviskolai órák minden területét lefedi a film világában, pl. a reading feladat minden nap egy cikk elolvasása vmilyen filmes hírcsatornán majd azt másnap megvitatni, ami a speakingnek felel meg, a grammart a forgatókönyvírás során tanultuk meg, illetve a writingot segítette még, hogy egy-egy esszét kellet írni beszédről, filmről. A listeninget a filmek értelmezésével, podcast hallgatásával gyakoroltuk.
Úgy tudom egyébként, hogy a sima nyelvi kurzusok is nagyon jók, jó színvonalú az oktatás. Nem panaszkodtak mások, hogy unalmas lenne. :)
A suli nagyon jó hangulatú, a személyzet nagyon kedves, segítőkész. Az amerikai mentalitás, a pozitív életszemlélet, jövőkép nagyon erősen jelen van az oktatásban.
Én a La Mirada apartmanban laktam, ami 15 perces sétára van a sulitól. Sztem a suli kb. 70%-a ott él, így más diákokkal is lehet ismerkedni könnyen, nemcsak az osztálytársakkal. De vannak a suli által szervezett közös programok, ahol szintén összekovácsolódik a társaság.
Életem egyik legmeghatározóbb eseménye volt ez a 3 hónap. Bármikor újra végigcsinálnám.
És hát Los Angeles/Hollywood pedig amazing .:)" Marietta
A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy euróban szeretnéd kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.