EC Los Angeles Nyelviskola

Los Angeles (USA)

Angol nyelvtanulás Los Angelesben

Miért válaszd ezt az iskolát?
- az EnglishUS és ACCET tagja, mely minőségi garanciát nyújt az angol nyelvoktatásban
- 5 perces sétára van Santa Monica Beach-től
- szabadidős programokat szerveznek tanítás után

Utazás: repülővel, az irodánkban tudsz repülőjegyet foglalni. Érkezés és hazautazás szombaton. Ha előre rendelsz transzfert, érkezéskor egy táblával várnak és visznek a szállásra.

Szolgáltatások: 21 osztályterem, könyvtár, társalgó, tanulószoba, ingyen wifi.

Minimum korhatár: 16 év (felső korhatár nincs)
Kezdés: minden hétfőn
Nyelvi szintek: kezdőtől haladóig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2022. jan. 17, febr. 21, márc. 31, máj. 30, jún. 20, júl. 04, szept. 05, okt. 10, nov. 11, 24, 25, dec. 26.

AKCIÓ! 2022. március 31-ig történő foglalás esetén 15% kedvezményt adunk a nyelvtanfolyamok árából (kivéve privát oktatás, angol plusz és kiscsoportos angol tanfolyamok).

Angol nyelvtanfolyamok:

1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét
Ára: 440 USD/hét (1-11 hét), 420 USD/hét (12-23 hét)

- fél-intenzív angol tanfolyam 24 tanóra/hét
Ára: 495 USD/hét (1-11 hét), 445 USD/hét (12-23 hét)

- intenzív angol tanfolyam 30 tanóra/hét
Ára: 560 USD/hét (1-11 hét), 515 USD/hét (12-23 hét)

- üzleti angol tanfolyam (English for Work): 20 általános + 10 üzleti angol tanóra/hét
Ára: 495 USD/hét (1-11 hét), 445 USD/hét (12 hét)

- privát oktatás

Főszezoni felár a tanfolyamokra: 2022. június 13- szeptember 09. között 25 USD/hét.

Szállások:

- helyi vendéglátó családnál, egyágyas szobában, reggelis vagy félpanziós ellátással
Ára: reggelivel 295 USD/hét, félpanzióval 360 USD/hét
Főszezoni felár (2022. június 11 - szeptember 10. között): 30 USD/hét

- Comfort WW House, egy-vagy kétágyas szobában, közös fürdőszobával, önellátással (35 perces tömegközlekedésre található az iskolától)
Ára: kétágyas szobában 415 USD/hét, egyágyas szobában 680 USD/hét
Főszezoni felár (2022. június 11 - szeptember 10. között): 30 USD/hét

- Superior Santa Monica Downtown apartmanban, egy-vagy kétágyas szobában, saját fürdőszobával, önellátással (10 perces sétatávolságra az iskolától)
Ára: kétágyas szobában 450 USD/hét, egyágyas szobában 790 USD/hét
Főszezoni felár (2022. június 11 - szeptember 10. között): 30 USD/hét

- Standard Westwood apartmanban, egyágyas szobában, közös fürdőszobával, önellátással (40 perces tömegközlekedésre az iskolától)
Ára: 560 USD/hét
Főszezoni felár (2022. június 11 - szeptember 10. között): 30 USD/hét

Tartalmazza: tanfolyam, teszt, bizonyítvány, tananyag, üdvözlő program, internetezési lehetőség az iskolában, szállás, megadott ellátás.

Egyéb díjak: regisztrációs díj 210 USD, elszállásolás díja 95 USD, repülőjegy, utasbiztosítás, repülőtéri transzfer 155 USD/út . Az utazás egyénileg történik, a repülőjegyet le tudod foglalni az irodánkban. Belépéshez visszaérkezést követőenmég minimum 6 hónapig érvényes útlevél és ESTA vagy vízum szükséges. Szabadidős programokra a helyszínen tudsz jelentkezni.
Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket az info@airtourist.hu e-mail címen. 

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy euróban szeretnéd kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.