EC Classic Campus

Los Angeles (USA)

Angol tábor Los Angelesben 10-17 éveseknek

2020. június 14 - augusztus 02. között

Az EC egy nemzetközi nyelviskola láncolat, mely világszerte kínál angol nyelvtanulási lehetőséget gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

Miért válaszd ezt a programot?
- pár nap alatt leomlanak az itthonról vitt gátak és magabiztosan tudsz majd angolul kommunkiálni
- tanítás után szabadidős programokat és kirándulásokat szerveznek
- más nemzetiségű barátokat szerzel, akikkel utána is tudod tartani a kapcsolatot

Helyszín: California State University, Northridge campus, San Fernando Valley

Szolgáltatások: sportpályák, medence, kávézó, bolt, wifi.

Utazás: Budapestről Los Angelesbe repülővel, a repülőjegyet meg tudod vásárolni az irodánkban. Ha egyedül utazol és nem a szüleiddel, repülőtéri transzfert szükséges foglalni, így egy táblával várnak érkezéskor és visznek a tábor helyszínére. Érkezés és visszaindulás szombaton.

Kint tartózkodás: minimum 1 hét

Az angol nyelvi tábor tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét
1 tanóra=45 perces, maximum 15 fő/csoport
Nyelvtudás: kezdő-haladó, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. 
A tanítás hétfőn kezdődik, első napon 08.30-ra kell menni és a tesztet elvégezni, mely alapján a megfelelő csoportba besorolnak. Megmutatják a várost is, hogy hol, mit találsz. Az órákat délelőtt és délután tartják, a csoportbeosztástól függ.

- UCLA Campus kollégiumi szállás, kétágyas szobában, közös vagy saját fürdőszoba használattal, wifi, mosoda. Érkezéskor 100 USD letétet kell fizetni, melyet a végén visszafizetnek, ha nem történik kár.
A szállás és az iskola egy helyen található.

- teljes ellátás (reggeli, ebéd és vacsora)

- szabadidős- és sportprogramok minden nap

- kirándulások

- felügyelet

- iskola elvégzéséről szóló bizonyítvány, tananyag

Ára: 1.730 USD/1 hét, 3.160 USD/2 hét, 4.590 USD/3 hét, 6.020 USD/4 hét 

Egyéb díjak: utazás, vízumdíj, repülőtéri transzfer 180 USD/út, útlemondási és betegség biztosítás. Az irodánkban le tudod foglalni a repülőjegyet és meg tudod kötni az utasbiztosítást, így a teljes utazásod megszervezését vállaljuk. 

FONTOS! Visszaérkezést követően még 6 hónapig érvényes útlevél szükséges, illetve ESTA belépési engedély.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress bizalommal az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36303857767-es telefonszámon.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.