Sprachcaffe U20

Boston (USA)

Angol ifjúsági nyelvi tábor 14 - 21 éveseknek

2020. június 28 - augusztus 29. között

A külföldi nyelvi táborokban a nyelvtanulás élvezetes, kikapcsolódással teli, mert a tananyag és a szabadidős programok mind kifejezetten a gyerekek és a fiatalok igényeire vannak szabva. A nyári nyelvi táborok tökéletes ötvözetét jelentik a hasznos és élménygazdag nyaralásnak, ahol a diákok saját kortársaikkal közösen, mégis új élethelyzeteket megismerve, anyanyelvi környezetben hatékonyan fejleszthetik nyelvtudásukat.

Kezdés: minden hétfőn
Utazás: Bostonba repülővel, az irodánkban le tudod foglalni a repülőjegyet. Érkezéskor egy táblával várnak a reptéren és onnanviszenk a szállásra. Érkezés vasárnap, visszaindulás szombaton 09.00-21.00 között.
Időtartam: minimum 1 hét

Az angol nyelvi tábor tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét (1 tanóra=45 perces, max. 15 /csoport)
Nyelvi szintek: kezdőtől haladóig
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Ünnepnapon nincsen tanítás 2019. júl. 04.
- tananyag kölcsönbe, bizonyítvány
- helyi vendéglátó családoknál történő elhelyezés, egy-vagy kétágyas szobában vagy kollégiumi szállással, 2-3 ágyas szobában (azonos nemű, más nemzetiségű diákkal)
A vendéglátó családok otthona az iskolától gyalog vagy tömegközlekedéssel (maximum 30 perc) közelíthető meg.
- teljes ellátás (reggeli, csomagolt szendvics ebédre, meleg vacsora)
- szabadidős- és sportprogramok
- kirándulás
Kulturális programokat, filmnézést, sportprogramokat és közös városnéző sétákat szerveznek.
A 18-21 év közötti diákok számára nem kötelező részt venni a szervezett szabadidős programokon, a 17 éves és ennél fiatalabb diákoknak kötelező.
- retúr repülőtéri transzfer (09.00-21.00 között)

Ára:
Családi, kétágyas elhelyezéssel: 1.185 USD/1 hét, 1.955 USD/2 hét, 2.725 USD/3 hét, plusz hét 770 USD
Egyágyas felár: 30 USD/hét
Kollégiumi, 3 ágyas elhelyezéssel: 1.775 USD/1 hét, 3.115 USD/2 hét, 4.455 USD/3 hét, plusz hét 1.340 USD
Kollégiumi, kétágyas elhelyezéssel: 1.805 USD/1 hét, 3.195 USD/2 hét, 4.585 USD/3 hét, plusz hét 1.390 USD 

Egyéb díjak: utazás, útlemondási és betegség biztosítás, költőpénz, helyi közlekedés. Az utazás egyénileg történik, az irodánkban le tudod foglalni a repülőjegyet és meg tudod kötni az utasbiztosítást.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress minket bizalommal a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy euróban szeretnéd kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.