Sprachcaffe - GEOS Boston

Boston (USA)

Angol nyelvtanulás Bostonban

2019. június 24 - augustus 30. között

Boston Massachusetts állam fővárosa, New England legnagyobb, és 1630-as alapításával egyben az USA egyik legrégibb városa is. Közel 400 éves történelme az egyik leggazdagabb és az egyik leginkább egyedi városává is emelte. Boston és környéke, az ún. Greater Boston – melybe a kül- és elővárosokon kívül Cambridge (a Harvard Egyetem otthona), Quincy (John Adams és John Quincy Adams amerikai elnökök szülőhelye, a Dunkin Donuts és a Howard Johnson szülővárosa), Newton (számos ismert személyiség egykori vagy jelenlegi lakhelye, a Boston College otthona), valamint Brookline (John F. Kennedy szülővárosa) városokat is magában foglalja.

Az iskola Boston történelmi negyedében helyezkedik el.
Szolgáltatások: 8 osztályterem, számítógépterem, wifi, konyha, társalgó.

Korhatár: 16 éves kortól

Kezdés: 2019. június 24 - augusztus 30. között, minden hétfőn
Ünnepnapon nincsen oktatás: 2019. július 04.
1 tanóra=45 perces, max. 14 fő/csoport
Nyelvi szintek: kezdőtől haladóig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Az iskolában anyanyelvi tanárok tanítanak, nemzetközi csoportokban.

Angol nyelvtanfolyamok:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét
Ára: 320 USD/hét (1-8 hét)

- intenzív angol tanfolyam 30 tanóra/hét
Ára: 400 USD/hét (1-8 hét)

- privát oktatás

Szállások:

- vendéglátó családoknál, egyágyas szobában. Ez a legjobb lehetőség arra, hogy az iskolán kívül gyakorolják a nyelvet, anyanyelvűekkel beszélgessenek. A családokat rendkívül nagy figyelemmel választja ki az iskola. Ellátás: félpanzió vagy teljes ellátás
Ára: félpanzióval 320 USD/hét, teljes ellátással 350 USD/hét

- kollégiumban egy-vagy kétágyas szobában, önellátással
Ára: kétágyas szobában 460 USD/hét, egyágyas szobában 520 USD/hét

Tartalmazza: tanfolyam, teszt, bizonyítvány, szállás, megadott ellátás.

Egyéb díjak: utazás, biztosítás, regisztrációs díj 130 USD, elszállásolás díja 200 USD, foglalási díj 10.000,- Ft, költőpénz, helyi közelekdés, vízumdíj.

Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében. A vízummal kapcsolatban kérj személyes tájékoztatást tőlünk!

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.