Kings Education Boston Nyelviskola

Boston (USA)

Angol nyelvtanulás Bostonban

Ha egy igazi egyetemi városban szeretnél angol nyelvet tanulni, akkor Bostont válaszd!
A Kings Nyelviskola a Pine Manor College campusán található, ami New England egyik legismertebb egyetemének számít. A 60 hektáros terület Chestnut Hill városrészben kap helyet, mely Boston legelegánsabb negyede.
Campus szolgáltatások: modernül felszerelt osztálytermek, könyvtár, wifi, foci pálya, kinti teniszpálya, cross-country trails, fitneszterem, belső sportpályák, kávézó.

Utazás: repülővel Los Angelesbe, az irodánkban meg tudod venni a repülőjegyet. Érkezés és hazautazás hétvégémn. 

Kezdés: minden hétfőn
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2020. jan. 20, ápr. 13, máj. 25, júl. 03, szept. 07, nov. 26-27, dec. 21 - 2021. jan. 03. között
Nyelvi csoportok: alapfoktól haladóig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Az iskolában anyanyelvi tanárok tanítanak, nemzetközi csoportokban.

Angol nyelvtanfolyamok:

1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport

- vakációs angol tanfolyam 20 tanóra/hét (2-12 hét)
Akciós ára: 325 USD/hét

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét
Akciós ára: 335 USD/hét (2-11 hét), 325 USD/hét (12-23 hét), 305 USD/hét (24. héttől)

- intenzív angol 28 tanóra/hét
Akciós ára: 420 USD/hét (2-11 hét), 395 USD/hét (12-23 hét)

- TOEFL nyelvvizsga előkészítő tanfolyam
Akciós ára: 420 USD/hét (2-11 hét), 395 USD/hét (12-23 hét)

- English plus Business and Leadership, ára: 2.155 USD/4 hétre

Szállások:

- kollégiumi elhelyezés, egy-vagy kétágyas szobában, teljes ellátás
Ára: kétágyas szobában 345 USD/hét, egyágyas szobában 430 USD/hét

- családi elhelyezés, egyágyas szobában, félpanziós ellátással
Ára: 435 USD/hét

A fenti ár tartalmazza: tanfolyam, teszt, bizonyítvány, szállás, megadott ellátás.

Egyéb díjak: utazás, regisztrációs díj 195 USD, betegség biztosítás, helyi közlekedés. Repülőtéri transzfer előzetesen foglalható 195 USD/út áron. Szabadidős programokra és kirándulásokra a helyszínen lehet jelentkezni. Kollégiumi szállás foglalása esetén, 90 USD/hét campus díjat és 200 USD letétet kell fizetni, melyet a végén visszatérítenek, ha nem történik kár.

Az utazás egyénileg történik, az irodánkban meg tudod venni a repülőjegyet és az utasbiztosítást. A vízumügyintézésben tudunk segíteni. Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.