NovaMova

Kijev (Ukrajna)

Orosz nyelvtanulás Kijevben

A nyelviskolában szakképzett anyanyelv tanárok segítenek fejleszteni az orosz nyelvtudásod. Az itt tanult diákok pozitív vélemyénnyel voltak a tanárokról, az oktatásról, így bátran ajánljuk :) 

Nyelvi szintek: kezdő-haladó, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.
Kezdés: minden hétfőn (kezdőknek: 2020. jan. 13, febr. 10, márc. 16, ápr. 06, máj. 04, 25, jún. 08, 22, júl. 06, 20, aug. 03, 17, 31, szept. 14, okt. 05, nov. 09, dec. 07.)
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2020. jan. 01 - 07, mác. 09, ápr. 20.

Orosz nyelvtanfolyamok: 1 tanóra=45 perces, max. 10 fő/csoport

- általános orosz 20 tanóra/hét
Ára: 195 EUR/hét (1-4 hét), 175 EUR/hét (5-8 hét), 165 EUR/hét (9. héttől)

- kombinált 20 általános / üzleti orosz + 5 privát tanóra/hét
Áa: 320 EUR/hét (1-4 hét), 285 EUR/hét (5-8 hét), 265 EUR/hét (9. héttől)

- kombinált 20 általános / üzleti orosz + 10 privát tanóra/hét
Áa: 445 EUR/hét (1-4 hét), 395 EUR/hét (5-8 hét), 365 EUR/hét (9. héttől)

- TORFL nyelvvizsga-előkészítő

Főszezoni felár 2020. május 25 - szeptember 11. között a tanfolyamár +20%-a.

Tanítás után, és hétvégén szabadidős programokat, kirándulásokat szerveznek, melyekre a helyszínen lehet jelentkezni.

Szállások: (érkezés vasárnap, hazautazás szombaton)

- családnál, egyágyas szobában, félpanziós ellátással (1. zóna vagy belváros)
Ára:
1. zónában 180 EUR/hét (1-4 hét), 160 EUR/hét (5. héttől)
Belvárosban 210 EUR/hét (1-4 hét), 190 EUR/hét (5. héttől)

- privát apartmanban, ára: lekérésre

Transzfer kérhető felár ellenében 30 EUR/út, 55 EUR/retúr.

Tartalmazza: tanfolyam, teszt, bizonyítvány, szállás, megadott ellátás.
Egyéb díjak: elszállásolási díj 30 EUR, regisztrációs díj 50 EUR, utazás, biztosítás, helyi közlekedés.  Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress minket az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy euróban szeretnéd kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.