Languages International

Christchurch (Új-Zéland)

Angol nyelvtanulás Christchurch-ben

Christchuch, Új-Zéland déli szigetén található. A gyönyörű környezet rengeteg szabadidős- és sportprogramot kínál az idelátogató diákoknak.
A Languages International nyelviskolának Auckland-ben és Christchurch-ben van iskolája. 1978-ban alapították és mára már nagy tapasztalattal rendelkezik az angol oktatás terén. Az iskola a belvárosban található (69 Worcester Boulevard).

Korosztály: 17 éves kortól
Kezdés: minden hétfőn
Nyelvtudás: kezdőtől haladóig.
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok oktatnak, nemzetközi csoportokban.

Angol tanfolyamok: (max. 14 fő/csoport)

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét+ 3 tanóra/hét felügyelt tanulószoba használat
Ára: 445 NZD/hét

- üzleti angol tanfolyam, ára: 445 NZD/hét

- 12 hetes egyetemi előkészítő (English for University), kezdés: 2019. jan. 07, ápr. 01, júl. 01, szept. 23.

Ára: 445 NZD/hét

- Cambridge, IELTS és TESOL nyelvvizsga előkészítő angol tanfolyam
Ára: 345-465 NZD/hét

- angol nyelvtanári tréning

Szállások:

- családi elhelyezés, egyágyas szobában, hétközben félpanziós, hétvégén teljes ellátással
Ára: 300 NZD/hét (18 év alattiaknak 330 NZD/hét)

- kollégiumban, ára: 345 NZD-től/hét

- privát apartmanban, ára: 600 NZD-től/hét

Az árak tartalmazzák: tanfolyam, teszt, bizonyítvány, ingyen wifi az iskolában, szállás, megadott ellátás.
Egyéb díjak: regisztrációs díj 250 NZD, elszállásolási díj 210 NZD (18 év alattiaknak 310 NZD), tananyag 85 NZD, utazás, betegség biztosítás, repülőtéri transzfer. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében. Vízum 3 hónap feletti kint tartózkodás esetén szükséges.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.