Alpadia nyári tábor Montreux

Montreux (Svájc)

Francia nyári tábor 13-17 éveseknek

2020. július 05 - augusztus 15. között

Miért válaszd ezt a francia nyelvi programot?

- anyanyelvi környezetben gyorsabban fejlődik a nyelvtudásod
- más nemzetiségű barátaid lesznek, akikkel utána franicául tudod gyakorolni a francia nyelvet
- rengeteg szabadidős- és sportprogramot szerveznek tanítás után

Montreaux, a Genfi-tó partján található, Svájc francia nyelvű részén.

Kint tartózkodás: minimum 1 hét
Érkezés vasárnap, visszaindulás szombaton.

A francia nyelvi tábor tartalmazza:
- általános francia tanfolyam 20 tanóra/hét vagy intenzív francia 25 tanóra/hét (1 tanóra=45 perces)
- teszt, bizonyítvány, tananyag
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok oktatnak, nemzetközi csoportokban.
- üdvözlő csomag
- családi szállás, kétágyas szobában
- teljes ellátás
- szabadidős- és sportprogramok (pl: Aquapark, barbecue, mozi, diszkó, úszás, vízisí, minigolf, fitnesz, mountain bike, túrázás,...)
- kirándulások
- 24 órás felügyelet

Ára:
20 tanórás 1.405 CHF/1 hét, 2.510 CHF/2hét, 3.660 CHF/3 hét, 4.820 CHF/4 hét, plusz hét 1.205 CHF
25 tanórás 1.495 CHF/1 hét, 2.660 CHF/2 hét, 3.900 CHF/3 hét, 5.100 CHF/4 hét, plusz hét 1.275 CHF

Lehetőség van a helyszínen plusz foglalkozáson/edzésen részt venni, a normális programok és a nyelvtanfolyam mellett. Ezek kötül lehet választani: adrenalin (montain bike, montain scooter, tobogán,...) 220 CHF/hét, kreatív foglalkozás 130 CHF/hét, vízi sportok 220 CHF/hét.

Egyéb díjak: regisztrációs díj 130 CHF, utazás, biztosítások (útlemondási, betegség- baleset- és poggyász), költőpénz. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket bizalommal az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon. 

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.