Alpadia nyári tábor Leysin

Leysin (Svájc)

Francia és angol nyelvi tábor Svájcban 8-14 éveseknek

2020. június 28 - augusztus 15. között

Miért válaszd ezt a programot?
- anyanyelvi környezetben gyorsabban fejlődik a nyelvtudásod
- más nemzetiségű barátaid lesznek, akikkel utána tudod gyakorolni a nyelvet
- rengeteg szabadidős- és sportprogramot szerveznek tanítás után
- pluszban lovagláson, teniszórákon vagy főzésen vehetsz részt

Helyszín: Leysin „La Central-Résidence”
A svájci Alpokban található 1.263 méteren, fél órára a Genfi-tó partjától és az UNESCO világörökség részét képező Lavaux borvidéktől.

Kint tartózkodás: 2-5 hét között
Érkezés vasárnap, visszaindulás szombaton.

A francia ifúsági nyelvi tábor tartalmazza:
- általános 20 vagy intenzív francia vagy angol tanfolyam 25 tanóra/hét (1 tanóra=45 perces)
- teszt, bizonyítvány, tananyag
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok oktatnak, nemzetközi csoportokban.
- üdvözlő csomag
- kollégiumi szállás 4 ágyas szobában, saját fürdőszobával
- teljes ellátás
- szabadidős- és sportprogramok (Aquapark, barbecue, mozi, diszkó, úszás, kosárlabda, foci, kézművesség, olimpiai játékok)
Kiegészítő tenisz, lovaglás és főzés foglalkozások felár ellenében kérhetőek.
- kirándulások

Ára:
Heti 20 tanórával: 1.405 CHF, 2.510 CHF/2 hét, 3.660 CHF/3 hét, 4.820 CHF/4 hét, plusz hét 1.205 CHF
Heti 25 tanórával: 1.495 CHF/1 hét, 2.660 CHF/2 hét, 3.900 CHF/3 hét, 5.100 CHF/4 hét, plusz hét 1.275 CHF

Egyéb díjak: regisztrációs díj 130 CHF, utazás, útlemondási és betegség biztosítás, transzfer. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Lehetőség van a helyszínen pluszban foglalkozáson/edzésen részt venni, a normális programok és a nyelvtanfolyam mellett. Ezek kötül lehet választani: lovaglás 220 CHF/hét, tenisz 220 CHF/hét, főzés 130 CHF/hét.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.