Don Quijote Salamanca

Salamanca (Spanyolország)

Spanyol nyelvtanulás Salamancában

Salamanca híres egyetemi város, ahol ősztől tavaszig pezsgő diákélet vár. A don Quijote egy spanyol nyelviskola láncolat, mely több mint 25 éves oktatási tapasztalattal rendelkezik.
Az iskola a belvárosban található, 100 méterre a Salamanca Egyetemtől. Egy gyönyörű 16. századi apátság épületében kap helyet, melyben 17 osztályterem, társalgó, könyvtár, és wifi található.

Korhatár: 17 éves kortól
Nyelvtudás: kezdőtől haladóig
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok oktatnak, nemzetközi csoportokban. Az oktatás az Instituto Cervantes által akkreditált.
Kezdés: minden hétfőn
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2020.jan. 01, 06, ápr. 09, 10, máj. 01, 15, jún. 12, aug. 15, szept. 09, okt. 12, nov. 01, 02, dec. 06, 07, 08, 25.

Spanyol  nyelvtanfolyamok: (1 tanóra=55 perces, max. 10 fő/csoport)

- általános spanyol nyelvtanfolyam 20 tanóra/hét
Ára: 195 EUR/hét (1-4 hét), 185 EUR/hét (5-11 hét), 175 EUR/hét (12. héttől)

- általános spanyol tanfolyam 20+5 tanóra/hét (+5 tanóra= napi 1 workshop)
Ára: 215 EUR/hét (1-4 hét), 205 EUR/hét (5-11 hét), 195 EUR/hét (12. héttől)

- intenzív spanyol 30 tanóra/hét (25 általános + 5 privát tanóra/hét)
Ára: 325 EUR/hét (1-4 hét), 315 EUR/hét (5-11 hét), 305 EUR/hét (12. héttől)

- üzleti spanyol 20 tanóra/hét
Ára: 350 EUR/hét

- 50 év felettieknek spanyol tanfolyam + szabadidős programok
Kezdés: 2020. máj. 11, okt. 12.
Ára: 680 EUR/2 hét 

- DELE nyelvvizsga-előkészítő, 2 vagy 4 hetes
Ára: 490 EUR/2 hét, 980 EUR/4 hét

- privát oktatás

- spanyol nyelvtanári továbbképzés

Szállások:

- helyi vendéglátó családnál, egy-vagy kétágyas szobában, félpanziós ellátással
Ára: kétágyas szobában 165 EUR/hét, egyágyas szobában 195 EUR/hét

- apartmanban, egy-vagy kétágyas szobában, közös konyha és fürdőszoba használattal, önellátással
Ára: egyágyas szobában 170 EUR/hét, kétágyas szobában 110 EUR/hét

- kollégiumban/vendégházban, egy-vagy kétágyas szobában, reggelivel vagy félpanzióval, közös vagy saját fürdőszoba használattal
Ára:
Kétágyas szobában reggelivel 190 EUR/hét, félpanzióval 220 EUR/hét
Egyágyas szobában reggelivel 220 EUR/hét, félpanzióval 250 EUR/hét

Egyéb díjak: regisztrációs díj 80 EUR, tankönyv 35 EUR, utazás, betegség biztosítás. Repülőtéri transzfer kérhető Madridból. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében. Szabadidős programokra, kirándulásokra a helyszínen tudsz jelentkezni.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.