IH Nyelviskola Mallorca

Mallorca (Spanyolország)

Spanyol nyelvtanulás Mallorcán

Miért válaszd ezt a spanyol nyelviskolát?
- összekötheted a nyelvtanulást a nyaralással
- nagyon jó az oktatás, kedvesek a tanárok (személyesen is kipróbáltuk)

Az iskola a fővárosban, Palma de Mallorcán található. Felszereltsége: 16 osztályterem, társalgó, recepció, számítógépterem. Az oktatás az Instituto Cervantes által akkreditált.
Kezdés: minden hétfőn (kezdőknek lásd alul)
Kezdőknek: 2020. jan. 13, 27, febr. 10, 24, márc. 09, 23, ápr. 06, 20, máj. 04, 18, jún. 01, 15, 29, júl. 13, 27, aug. 10, 24, szept. 07, 21, okt. 05, 19, nov. 02, 16, 30, dec. 14, 28.
Nyelvi szintek: kezdőtől haladóig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok tanítanak, nemzetközi csoportokban. 1 tanóra=55 perces, max. 10 fő/csoport. Minimum korhatár 16 év.

Spanyol nyelvtanfolyamok:

- általános spanyol 20 tanóra/hét
Órarend: hétfőtől péntekig 09.30-13.30 (változhat)
Ára: 210 EUR/ hét (1-2 hét), 200 EUR/hét (3-6 hét), 190 EUR/hét (7-12 hét), 175 EUR/hét (13-23 hét), 160 EUR/hét (24. héttől)

- csoportos spanyol nyelvtanulás + vitrolás vagy szörf tanfolyam
Ára: 495 EUR/hét

- DELE nyelvvizsga előkészítő tanfolyam (20 tanóra általános + 10 tanóra privát oktatás hetente), ára: 460 EUR/hét

- privát oktatás

- 50 év felettieknek spanyol tanfolyam + szabadidős programok, kezdési dátum: 2020. június 01.
Ára: 490 EUR/2 hét

Szállások:

- családi elhelyezés, egyágyas szobában, reggelis vagy félpanziós ellátással
Ára: reggelivel 215 EUR/hét, félpanzióval 260 EUR/hét

- apartmanban, egy-vagy többágyas szobában, közös konyha, nappali és fürdőszoba használattal, önellátással
Ára: többágyas szobában 205 EUR/hét, egyágyas szobában 270 EUR/hét
 
Érkezés vasárnap, hazaindulás a tanfolyam végeztével szombaton.

Az árak tartalmazzák: tanfolyam, teszt, bizonyítvány, szállás, megadott ellátás.

Egyéb díjak: regisztrációs díj 25 EUR, utazás, biztosítás, kirándulások. Az iskola szervez szabadidős programokat és kirándulásokat, melyre a helyszínen lehet jelentkezni.

Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy euróban szeretnéd kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.