Sprachcaffe U20

Malaga (Spanyolország)

Spanyol nyelvi tábor 14-21 éveseknek

Tavasszal: 2020. március 29 - április 19. között
Nyáron: 2020. június 21 - augusztus 30. között
Ősszel: 2020. október 04 - 31. között

Malaga, Dél-Spanyolországban található és Budapestről közvetlen járattal elérhető. Az iskola egy andalúz villában, Malaga kertvárosi részén, a belváros közelében található, a tengerparttól csupán pár perces sétára.

Utazás: repülővel, az irodánkban meg tudod vásárolni a repülőjegyet. A reptéren egy táblával várnak és visznek a szállásra. 

Az ifjúsági spanyol tábor tartalmazza:

- általános spanyol tanfolyam 20 tanóra/hét vagy intenzív spanyol 30 tanóra/hét
1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport
Nyelvi szintek: kezdőtől haladóig
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Ünnepnapon nincsen tanítás 2020. ápr. 10, aug.19, okt. 15.

- családi vagy kollégiumi elhelyezés, többágyas szobában

- teljes ellátás (reggeli, csomagolt szendvics ebédre, meleg vacsora)

- szabadidős programok minden nap (vasárnap pihenőnap)

- egy egész napos és két félnapos kirándulás

- Malaga repültőri transzfer: érkezés és visszaindulás 09.00-21.00 között

Ára:

Családi elhelyezéssel: 480 EUR/1 hét, 900 EUR/2 hét, 1.320 EUR/3 hét, 1.740 EUR/4 hét, plusz hét 420 EUR

Kollégiumi elhelyezéssel: 650 EUR/1 hét, 1.240 EUR/2 hét, 1.830 EUR/3 hét, 2.420 EUR/4 hét, plusz hét 590 EUR

Intenzív tanfolyam felára: 50 EUR/hét

Szezonális felárak:
2020. március 29 - április 19, augusztus 23 - 30 . között 25 EUR/hét
2020. június 21 - augusztus 22. között 70 EUR/hét 

Egyéb díjak: utazás, útlemondási és betegség biztosítás, költőpénz, helyi közelekedés. Az utazás egyénileg történik, az irodánkban le tudod foglalni a repülőjegyet és tudsz kötni utasbiztosítást.

Tanultunk az iskolában, szívesen megosztjuk a tapasztalatainkat. Családias hangulatú, szakképzett tanárok segítenek fejleszteni a spanyol nyelvtudásod. 

Ha bármilyen kérdésed femerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.