Sprachcaffe Malaga

Malaga (Spanyolország)

Spanyol nyelvtanfolyam Malagán

A nyelviskola Malaga kertvárosi részén található, 15 percre a városközponttól és csupán pár percre a tengerparttól.

Felszereltsége: recepció, tantermek, társalgó, internet hozzáférés.
Egy andalúz villában található, mely ideális hely a tanulásra és kikapcsolódásra egyaránt, a forgalmas városközponttól távol esik, viszont elég közel "El Palo"-hoz, mely Malaga éjszakai életének központja.

Az iskola munkatársai kirándulásokat is szerveznek, pl. Granada, Cordoba, Ronda, Marokkó, Gibraltar. Illetve salsa táncórákat, hegymászást, paella főző tanfoyamot és sok más egyéb igazán felejthetetlen programot.

Érkezés vasárnap, hazautazás szombaton.
Korhatár: 18 éves kortól
Kezdés: minden hétfőn (kezdőknek csak megadott időpontban)
Ünnepnapon nincsen tanítás 2020. jan. 01, 06, febr. 02, ápr. 10, máj. 01, aug. 19, szept. 09, nov. 02, dec. 07.

Spanyol nyelvtanfolyamok: 

1 tanóra=45 perces, max. 10 fő/csoport

- általános spanyol tanfolyam 20 tanóra/hét
Ára: 150 EUR/hét (1-8 hét), 130 EUR/hét (9. héttől)

- intenzív spanyol tanfolyam 30 tanóra/hét
Ára: 220 EUR/hét (1-8 hét), 205 EUR/hét (9. héttől)

- DELE nyelvvizsga előkészítő tanfolyam 20 tanóra/hét
Ára: 150 EUR/hét + vizsgadíj

- spanyol nyelvtanári tréning 20 tanóra/hét
2020. jan. 27, febr. 17, márc. 30, jún. 01, szept. 02.
Ára: 180 EUR/hét

Szállások:

- családnál, egy-vagy kétágyas szobában, félpanziós ellátással. Az iskola munkatársai által kiválasztott vendéglátó családoknál biztosítanak elhelyezést. Amennyiben ezt az opciót választod, úgy a nyelv otthoni gyakorlásán kívül betekintést kapsz az itt élők kultúrájába és szokásaiba is.
Ára: kétágyas szobában 150 EUR/hét, egyágyas szobában 190 EUR/hét

- apartmanban, egy-vagy kétágyas szobában, önellátással, felszerelt konyhával, közös fürdőszobával.
Ára: kétágyas szobában 110 EUR/hét, egyágyas szobában 160 EUR/hét

- stúdióban egy-vagy kétágyas szobában. Ideális azoknak, akik még több önállóságra vágynak; a kis lakások saját konyhával és fürdőszobával rendelkeznek, melyeket nem kell megosztani senkivel. Terasza van, tengerpart közeli vagy tengerparti és légkondis.
Ára: kétágyas szobában 220 EUR/hét, egyágyas szobában 360 EUR/hét

Szezonális felárak:
2020. márc. 29 - jún. 20. és aug. 23 - szept. 26. között 25 EUR/hét
2020. jún. 21 - aug. 22. között 60 EUR/hét

Tartalmazza: tanfolyam, teszt, tananyag kölcsönbe, teszt, bizonyítvány, szállás, megadott ellátás.

Egyéb díjak: regisztrációs díj 90 EUR, elszállásolás díja 80 EUR, utazás, betegség biztosítás, helyi közlekedés, költőpénz. Szabadidős programokra a helyszínen tudsz jelentkezni.

Repülőtéri transzfer kérhető előzetesen. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy euróban szeretnéd kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.