Malaca Instituto Summer

Malaga (Spanyolország)

Ifjúsági spanyol tanfolyam 16-20 éveseknek

Tavasszal: 2020. április 05 - 18. között
Nyáron: 2020. június 15 - augusztus 22. között

Miért válaszd ezt a spanyol ifjúsági programot?
- összekötheted a spanyol nyelvtanulást a nyaralással
- nagyon jó az oktatás színvonala, jók a diákok visszajelzése
- az itthonról vitt gátak hamar leomlanak és magabiztosabban tudod használni a spanyol nyelvet
- a nyelviskola 4-szer nyerte el az év spanyol nyelviskolája díjat

A Malaca Instituto nyelviskola több mint 30 évnyi tapasztalattal várja a spanyolul tanulni vágyó diákokat. Malaga kertvárosi részén, a hegyoldalban található, gyönyörű kilátással a tengerre. A belváros  15 perces buszozással érhető el. A spanyol tanítás mellett rengeteg szabadidős programot szerveznek a diákoknak, hétvégente pedig kirándulásokon lehet részt venni.

Kezdés: 2020. április 06, 13, június 15, 29, július 13, 27, aug. 10.

Érkezés vasárnap, visszaindulás szombaton. (ettől el lehet térni, felár ellenében)
Utazás: egyénileg, Budapestről és Bécsből is van közvetlen járat Malagára, az irodánkban tudsz repülőjegyet foglalni. Érkezéskor transzfert lehet kérni az iskolától, így táblával várnak a repülőtéren és visznek a szállásra.

Spanyol nyelvtanfolyam:
- általános spanyol tanfolyam 15 tanóra/hét vagy általános spanyol plusz 15 csoportos + 4 x1 privát tanóra/hét
Órarend: hétfőtől péntekig 16.00- 19.00 (nyáron), 08.30-11.20 (tavasszal)
1 tanóra=50 perces, max. 10 fő/csoport, 4 nyelvi szint (szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás)
Ára: 
Általános spanyol csoportos 15 tanóra/hét: 280 EUR/1 hét, 485 EUR/2 hét, 715 EUR/3 hét, 950 EUR/4 hét, 1.180 EUR/5 hét, 1.415 EUR/6 hét 
Általános spanyol 15 csoportos + 4 privát tanóra/hét: 430 EUR/1 hét, 780 EUR/2 hét, 1.160 EUR/3 hét, 1.540 EUR/4 hét, 1.920 EUR/5 hét, 2.300 EUR/6 hét

Szálláslehetőségek:
- családnál egy- vagy kétágyas szobában, félpanziós vagy teljes ellátással
Ára:
Egyágyas szobában: 455 EUR/2 hétre, plusz hét 225 EUR
Kétágyas szobában: 380 EUR/2 hétre, plusz hét 190 EUR
Teljes ellátás felára: 50 EUR/hét

- apartmanban egy-vagy kétágyas szobában, önellátással
Két típus van:
"A" közel az iskola, légkondis
Ára: 215 EUR/hét egyágyas, 135 EUR/hét kétágyas
"B" kb 30 perc az iskola
Ára: 165 EUR/hét egyágyas, 100 EUR/hét kétágyas
Külön fizetendő: takarítás 10 EUR/hét, 100 EUR letét (végén visszafizetik, ha nem történik kár).

- kollégiumban egy-vagy kétágyas szobában, önellátással. Egy épületben található az iskolával, az étteremben van lehetőség étkezésre.
Ára:
Egyágyas szobában: 255 EUR/hét
Kétágyas szobában: 230 EUR/hét
Háromágyas szobában: 185 EUR/hét
Reggeli: 72 EUR/2 hétre, félpanzió 248 EUR/2 hétre, teljes ellátás 364 EUR/2 hétre

Szabadidős programok: minden nap szerveznek programot (pl: városnézés, táncóra, filmezés, strandolás), hétvégén pedig kiránduláson vehetsz részt.

Az árak tartalmazzák: spanyol tanfolyam, teszt, bizonyítvány, tananyag, szállás, megadott ellátás, 5 kulturális tanóra hetente (Flamenco/Sevillana/ táncórák, filmvetítés, beszélgetés,...) multimédia terem használat, wifi, üdvözlő ital, Malaga városnézés, medence használat. Hétvégi kirándulásokra a helyszínen tud jelentkezni.

Egyéb díjak: utazás, útlemondási és betegség biztosítás, regisztrációs díj 100 EUR, költőpénz. Repülőtéri transzfer igénybe vehető: 55 EUR/út áron, így a repülőtéren táblával várnak és visznek a szállásra, visszaúton felvesznek a szálláson és visznek a repülőtérre. Főszezoni felár: 2020. június 07 - szeptember 05. között 60 EUR/hét.

Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében. 
Jártunk személyesen az iskolába, szakképzett spanyol tanárok tanítanak és rengeteg programot szerveznek. Szívesen megosztjuk a tapasztalatainkat.
Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.