Sprachcaffe Madrid

Madrid (Spanyolország)

Spanyol nyelvtanulás Madridban

A spanyol nyelviskola a Puerta del Sol szomszédságában lévő Calle Arenalon helyezkedik el, közel található Spanyolország útjaink a kiindulópontja, a "0 kilométer" is.

Felszereltsége: recepció, 7 légkondicionált tanterem, internetezési lehetőség, társalgó, terasz.

Minősítések: Fedele, ALTO, WYSE, CEELE, AEEEM.

Szabadidős programokat szerveznek, hogy minél jobban megismerd a várost és környékét. Kirándulások, városnézés Madridban és környékén, melyek alkalmával már azonnal hasznosítani lehet az órákon tanultakat.
Érkezés vasárnap, hazautazás szombaton.
Kezdés: minden hétfőn
Korhatár: 18 éves kortól (kezdőknek megadott időpontban)
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2020. január 01, 06, április 10, máj. 01, 15, okt. 12, nov. 02, 09, dec. 21 - 23.

Az iskolában anyanyelvi tanárok tanítanak, nemzetközi csoportokban. Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.

Spanyol nyelvtanfolyamok:

1 tanóra=45 perces, max. 12 fő/csoport

- általános spanyol tanfolyam 20 tanóra/hét
Ára: 155 EUR/hét (1-8 hét), 135 EUR/hét (9. héttől)

- intenzív spanyol tanfolyam 30 tanóra/hét
Ára: 235 EUR/hét (1-8 hét), 210 EUR/hét (9. héttől)

- DELE nyelvvizsga előkészítő
Ára: 155 EUR/hét + vizsgadíj

- privát spanyol oktatás

Szállások:

- családnál, egyágyas szobában, reggelis félpanziós ellátással. Az iskola munkatársai által kiválasztott vendéglátó családoknál biztosítanak elhelyezést. Amennyiben ezt az opciót választod, úgy a nyelv otthoni gyakorlásán kívül betekintést kapsz az itt élők kultúrájába és szokásaiba is.
Ára: reggelivel 170 EUR/hét, félpanzióval 210 EUR/hét

- apartmanban, egy-vagy kétágyas szobában, önellátással. Ideálisak az olcsóbb kategóriájú szállást keresők számára. Egyszerű berendezésű lakások, felszerelt konyhával és fürdőszobával.
Ára: kétágyas szobában 135 EUR/hét, egyágyas szobában 210 EUR/hét

Szezonális felár:
2020. március 29 - június 20. és augusztus 23 - szeptember 26. között 25 EUR/hét
2020. június 21 - augusztus 22. között 40 EUR/hét 

Tartalmazza: spanyol tanfolyam, teszt, tananyag kölcsönbe, teszt, bizonyítvány, szállás, megadott ellátás.

Egyéb díjak: regisztrációs díj 90 EUR, elszállásolás díja 80 EUR, utazás, betegség biztosítás, helyi közlekedés, költőpénz.
Repülőtéri transzfer kérhető. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress felminket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.