Proyecto Español

Granada (Spanyolország)

Spanyol nyelvtanulás Granadában

A híres spanyol mondás szerint: "Aki nem látta Granadát, az nem látott semmit". A városban számos csodálatos épület található: az Alhambra, a Katedrális, a Generalife... Legismertebb városnegyede az Albaicin (a régi mór városrész), mely 1984 óta a Világörökség része. Számtalan műemlék, romantikus terek, szűk utcácskák, hangulatos borozók és a helyiek elbűvölő kedvessége remek választás a spanyol nyelvet tanulni vágyók részére és a spanyol kultúra és történelem megismeréséhez. Személyesen jártunk és tanultunk az iskolában, szívesen megosztjuk a tapasztalatainkat.

Az iskolát 1998-ban alapították és az Instituto Cervantes által akkreditált. A spanyol nyelv tanítása mellett kulturális programokat is szerveznek a diákoknak, amir a helyszínen lehet jelentkezni.
Az iskola 100 méterre található a katedrálistól és a történelmi belvárostól. Az osztálytermek modernül felszereltek, hogy hatékonyabbá tegyék a nyelvtanulást. Ingyenes internetezési lehetőség és könyvtár áll a diákok rendelkezésére. A tanítás kis csoportlétszámban történik, 3-10 fő/csoport.

Érkezés és visszaindulás hétvégén.
Korhatár: 17 éves kortól
Kezdés: minden hétfőn
Kezdőknek: 2020. jan. 27, febr. 24, márc. 23, ápr. 06, 20, máj. 04, 18, jún. 01, 15, 29, júl. 06, 13, 20, 27, aug. 03, 10, 17, 24, szept. 07, 21, okt. 05, 19, nov. 16.
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2020. jan. 01, febr. 28, ápr. 10, máj. 01, jún. 11, okt. 12, dec. 08, dec. 19, 27.

Spanyol nyelvtanfolyamok: (1 tanóra=50 perces)
Anyanyelvi tanárok oktatnak, nemzetközi csoportokban. Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Ahogy fejlődik a nyelvtudásod, magasabb csoportba kerülsz.

- általános spanyol 15 tanóra/hetente
Ára: 115 EUR/hét

- intenzív spanyol 25 tanóra/hetente
Ára: 145 EUR/hét

- hosszútávú spanyol nyelvtanfolyam 15 vagy 25 tanóra/hét (minimum 12 hetes)
Ára: heti 15 tanórás 100 EUR/hét, heti 25 tanórás 120 EUR/hét

- szuper intenzív spanyol 30 tanóra/hetente
Ára: 235 EUR/hét

- DELE nyelvvizsga-előkészítő 30 tanóra/hetente, ára: 215 EUR/hét

- spanyol tanároknak tanfolyam 25+5 tanóra/hét, ára: 280 EUR/hét

- privát tanfolyam

- spanyol turizmus 25+5 tanóra/hét, ára: 235 EUR/hét

- üzleti spanyol 25+5 tanóra/hét, ára: 235 EUR/hét

Szállások:

- családnál, egy- vagy kétágyas szobában, félpanzió vagy teljes panzió
Ára: kétágyas szobában 150 EUR/hét, egyágyas szobában 175 EUR/hét
Teljes ellátás felára: 20 EUR/hét

- apartmanban, egy- vagy kétágyas szobában, önellátással. 2 - 6 fős apartmanok, felszerelt konyha, fürdőszoba és nappali.
Ára: kétágyasban 75 EUR/hét, egyágyasban 90 EUR/hét

Tartalmazza: tanfolyam, teszt, bizonyítvány, szállás, megadott ellátás.

Egyéb díjak: regisztrációs díj díj 100 EUR, utazás, betegség biztosítás, költőpénz. Apartmanos szállás esetén lehet aziskolától törölközőt és ágyneműt bérelni. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében. Repülőtéri transzfer kérhető előzetesen. Malagára érdemes repülni és onnan könnyen elérhető busszal Granada. Malagára Budapestről, a WizzAirnek és Ryanairnek is van közvetlen járata.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mal címen.

Személyes vélemény: "Granadát szerintem mindenkinek meg kell néznie egyszer, és az nem is elegendő, inkább át kell érezni. Én csak 1 hetet töltöttem a városban, tanultam egy pici spanyolt, kirándultam és élveztem a város hangulatát. Még 1 hét után is találtam új teret, hangulatos utcákat :) Az iskola egy nagyon pici, pár tantermmel felszerelt. Aminek az előnye, hogy nagyon odafigyelnek a diákokra. Hátránya, hogy kevesebb a nyelvi csoport. Nekem egy szuper spanyol tanárnőm volt, aki mindenfajta szlenget megtanított és nagyon dinamikus órákat tartott. A mindenki számára mumus subjuntivot vettük és érthető módon magyarázta el. Apartmanos szállásom volt, a sulitól kb. 15 perces sétatvolságra. A célnak teljesen megfelet, jól felszerelt, tiszta lakás volt. Itt is, mint minden nyelviskolában, szerveznek programokat. Városnézésre mentem, sonka, sajt és borkóstolóra, flamenco showra, illetve egyénileg megnéztem Nerját és Almunecart." Németh Nóra 

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.