Colegio Maravillas

Benalmádena (Spanyolország)

Ifjúsági spanyol nyelvi tábor Benalmádenában 13-17 éveseknek

Tavasszal: 2020. április 06 - május 04. között
Nyáron: 2020. június 08 - augusztus 24. között

A spanyol tábort a Colegio Maravillas partneriskolánk szervezi, mely felnőtteknek egész évben, fiataloknak pedig az iskola szünetben tart spanyol tanfolyamokat, nyelvi táborokat. Benalmádena egy kedvelt üdülőváros, mely Malaga mellett fekszik. 

Utazás: Malagába repülővel, az irodánkban le tudod foglalni a repülőjegyet, Budapestről és Bécsből is van közvetlen járat. Érkezés vasárnap, visszaindulás szombaton.
Kezdés: minden hétfőn

A spanyol nyelvi tábor tartalmazza:

- általános spanyol tanfolyam 20 tanóra/hét (1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport)
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok oktatnak, nemzetközi csoportokban.
Órarend: hétfőtől péntekig 09.30 - 13.00 között, ünnepnapon nincsen tanítás.
- családi elhelyezés, kétágyas szobában (azonos nemű, más nemzetiségű diákkal együtt)
A családok általában sétatávolságra helyezkednek el az iskolától.
- teljes ellátás (reggeli, ebéd, vacsora)
- szabadidős programok minden nap
- kirándulások
- Malaga retúr repülőtéri transzfer

Ára:

2020. április 06 - május 04. között: 665 EUR/1 hét, 1.095 EUR/2 hét, 1.570 EUR/3 hét, 1.975 EUR/4 hét
2020. június 08, 15, 22, 29, július 06, 13, 20. kezdéssel: 710 EUR/1 hét, 1.320 EUR/2 hét, 1.910 EUR/3 hét, 2.455 EUR/4 hét
2020. július 27, augusztus 03, 10, 14. kezdéssel: 655 EUR/1 hét, 1.260 EUR/2 hét, 1.820 EUR/3 hét, 2.400 EUR/4 hét

Pluszban lehet vitorlázásra (helyszín: Club Nautico Benalmadena) és golfozásra (helyszín: Benalmadena Golf Club) befizetni.

Egyéb díjak: utazás, útlemondási és betegség biztosítás, költőpénz. Az utazás egyénileg történik, a repülőjegyet le tudod foglalni az irodánkban és utasbiztosítást is tudsz kötni.

Jártunk személyesen az iskolában, gyönyörű helyen van, kedves és szakképzett spanyol tanárok tanítanak. Szívesen megosztjuk a tapasztalatainkat, keress fel minket a +3630/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.