Benalmadena magán középiskola

Benalmádena (Spanyolország)

Spanyol középiskolai program 16-18 éveseknek

Benalmadena, Costa del Sol

Helyszín: Colegio Maravillas Private High School (recognized by Ministry of Education and Science of Spain)
Az iskola Benalmadenában található, mely egy családias hangulatú tengerparti város, Malaga mellett fekszik.

Felszereltsége: osztálytermek, kávézó, társalgó, könyvtár, labor, számítógépterem, rajzterem, kis színházterem, sportpályák, medence.

Részvételi feltételek:

- 16-18 éves kor között kell lenni

- "jó" spanyol tanulmányi eredmény

- legfontosabb a motiváltság és az alkalmazkodóképesség

Dátumok/programok:

- Szemeszter:
2017. szeptember – 2017. december, ára: 5.365 EUR
vagy
2017. szeptember - 2018. január, ára: 6.685 EUR

- Tanév: 2017. szeptember – 2018. június
Ára: 13.265 EUR

Az órákat hétfőtől péntekig 08.30 – 14.30 között tartják, kivéve szeptemberben és júniusban, mert akkor 09.00-14.00-ig van tanítás.

Tartalmazza: tanítás, családi szállás (ünnepek idején is), teljes ellátás, felügyelet, asszisztencia, regisztrációs díj, retúr repülőtéri transzfer.

Egyéb díjak: utazás, tankönyvek, helyi közlekedés, plusz foglalkozás/edzés/különóra, betegség biztosítás, sport ruházat kb. 40 EUR.

A részletekkel kapcsolatban keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen, 

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.