Sprachcaffe U20

Barcelona (Spanyolország)

Ifjúsági spanyol tábor Barcelonában 14 - 21 éveseknek

2020. május 31 - szeptember 05. között

A spanyol nyelvi tábor élvezetes, kikapcsolódással teli, mert a tananyag és a szabaidős programok a fiatalok igényeire szabott. Anyanyelvi környezetben fejlesztheted a leghatékonyabban a nyelvtudásod, az itthonról vitt kommunikációs gátak hamar leomlanak, és bátrabban mersz majd spanyolul beszélni. Az órák után szabadidős programokat és kirándulásokat szerveznek, így megismerheted Barcelona látnivalóit.

Utazás: repülővel, melyet megvehetsz az irodánkban. Budapestről és Bécsből is közvetlen járat. Érkezés vasárnap, elutazás szombaton

Kint tartózkodás: minimum 1 hét

A spanyol ifjúsági tábor tartalmazza:

- általános spanyol tanfolyam 20 tanóra/hét vagy intenzív spanyol 30 tanóra/hét
1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport
Nyelvi szintek: kezdőtől haladóig. Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Ünnepnapon nincsen tanítás 2020. jún. 24.
Az iskola a belvárosban található, pár perces sétára a Las Ramblas-tól. 

- családi vagy kollégiumi szállás, többágyas szobában, közös fürdőszoba használattal
Ha szálláslehetőségként a vendéglátó családot választod, alkalmad nyílik arra, hogy megismerd a spanyol emberek mindennapi életét. A vendéglátó családok az iskolától gyalog vagy tömegközlekedéssel kb. 30 perc alatt érhetőek el.

- teljes ellátás (reggeli, csomagolt szendvics ebédre, meleg vacsora)

- szabadidős programok és kirándulások  (egy egész napos és két félnapos kirándulás kéthetente)
Kulturális programokat, filmnézést, sportprogramokat és közös városnéző sétákat szerveznek.
A 18-21 év közötti diákok számára nem kötelező részt venni a szervezett szabadidős programokon. A 17 éves és ennél fiatalabb diákoknak a szabadidős programokon való részvétel kötelező.

- retúr repülőtéri transzfer: érkezés és visszaindulás 09.00-19.00 között

Árak:

Családi szállással: 640 EUR/1 hét, 1.180 EUR/2 hét, 1.720 EUR/3 hét, 2.260 EUR/4 hétre, plusz hét 540 EUR

Kollégiumi szállással: 745 EUR/1 hét, 1.390 EUR/2 hét, 2.035 EUR/3 hét, 2.680 EUR/4 hét, plusz hét 645 EUR

Intenzív tanfolyam felára: 50 EUR/hét

Egyéb díjak: utazás, útlemondási és betegség biztosítás, költőpénz, helyi közlekedés. Az utazás egyénileg történik, az idodánkban le tudod foglalni a reülőjegyet és megkötheted az utasbiztosítást.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.