Proyecto Español

Alicante (Spanyolország)

Ifjúsági spanyol nyelvi tábor Alicantéban 12-16 éveseknek

IDÉN ONLINE SPANYOL IFJÚSÁGI TANFOLYAM IS FOGLALHATÓ

2020. június 15 - szeptember 11. között

Amennyiben az online spanyol tanfolyamot választod, az órákat hétköznap 10.00-12.00 között tartják, max. 15 fő/csoport. Az első órában a beszédkészségfejlesztés lesz fókuszban, a második órában valós élethelyzetekben tanítják meg a megfelelő kifejezések használatát. Pluszban hetente két órában spanyol nyelvi klub programon is részt vehetsz ingyenesen, ahol spanyol diákokkal tudsz beszélgetni csoportokban nyelvtanár irányításával. A spanyol diákok a nyelviskolában angolt és/vagy németet tanulnak. A csoportbaosztás előzetes szintfelmérő teszt alapján történik, kezdeni minden hétfőn lehetséges 2020. június 15-szeptember 11. között.  Az online spanyol tanfolyam ára 100 EUR/1 hét, 180 EUR/2 hét, 255 EUR/3 hét, 330 EUR/4 hét

Ha pedig személyesen szeretnél részt venni a táborban, lent találod a leírást róla. Fontos tudnod, hogy az iskola nagy figyelmet fordít a biztonsági intézkedések betartására.

Utazás: repülővel, Budapestről és Bécsből is van közvetlen járataz irodánkban le tudod foglalni a repülőjegyet. Érkezés vasárnap, visszaindulás szombaton.
Kezdés: 2020. június 15, 28, július 05, 12, 19,26, augusztus 02, 09, 16, 23, 30.

Az ifjúsági spanyol tanfolyam tartalmazza:

- általános spanyol tanfolyam 20 tanóra/hét, hétfőtől péntekig 09.00-13.00 között
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok oktatnak, nemzetközi csoportokban.
1 tanóra=45 perces, max. 10 fő/csoport
- tananyag, teszt, bizonyítvány
- családi elhelyezés, kétágyas szobában (azonos nemű, más nemzetiségű diákkal laksz együtt)
A családok általában 15 perces sétatávolságra helyezkednek el az iskolától.
- teljes ellátás (reggeli, ebéd és vacsora)
- szabadidős programok minden nap (táncóra, strandolás, városnézés, sportolás, játékok)
- kirándulások (pl: El Campello, Isle of Tabarca,...)
- retúr repülőtéri transzfer
- regisztrációs díj
Ára: 700 EUR/1 hét, 1.200 EUR/2 hét, 1.700 EUR/4 hét, plusz hét 500 EUR

Egyéb díjak: utazás, útlemondási és betegség biztosítás, költőpénz.  Az utazás egyénileg történik, az irodánban le tudod foglalni a repülőjegyet és megkötni az utasbiztosítást.

Tanultunk személyesen az iskolában, szívből ajánljuk, mert nagyon jó az oktatás színvonala és sok programot szerveznek tanítás után. Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen. 

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.