Proyecto Español

Alicante (Spanyolország)

Spanyol nyelvtanulás Alicantéban

Miért válaszd ezt a spanyol nyelviskolát?
- összekötheted a spanyol tanulást a nyaralással
- könnyen megközelíthető repülővel (menetrendszerinti és fapados)
- mi is tanultunk ebben az iskolában és tiszta szívből ajánljuk (nagyon jó az oktatás színvonala, sok programot szerveznek)

Az iskola a belvárosban található, két egymással szembeni épületben. Az oktatás az Instituto Cervantes által akkreditált, mely minőségi garanciát biztosít a spanyol nyelvtanuláshoz. Ingyenes internetezési lehetőség, kávézó és könyvtár áll a diákok rendelkezésére.

A spanyol nyelvórák mellett számtalan kulturális és szabadidős programot szerveznek, melyre a helyszínen tudsz jelentkezni.

Érkezés és hazaindulás szombaton.
Korhatár: 17 éves kortól
Kezdés: minden hétfőn
Kezdőknek: 2022. jan. 27, febr. 28, márc. 28, ápr. 11, 25, máj. 09, 23, jún. 06, 20, júl. 04, 11, 18, 25, aug. 01, 08, 16, 22, 29, szept. 05, 19, okt. 03, 17, nov. 14.
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2022. jan. 01, ápr. 15, 28, jún. 24, aug. 15, okt. 12, nov. 01, dec. 06, dec. 26 - jan. 01. között.

Spanyol nyelvtanfolyamok: 1 tanóra=50 perces
Anyanyelvi tanárok oktatnak, nemzetközi csoportokban. Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Ahogy fejlődik a nyelvtudásod, magasabb csoportba kerülsz át.

- általános spanyol tanfolyam 15 tanóra/hetente
Ára: 115 EUR/hét

- intenzív spanyol tanfolyam 25 tanóra/hetente
Ára: 145 EUR/hét

- hosszútávú intenzív spanyol tanfolyam 15 vagy 25 tanóra/hét (minimum 12 hetes)
Ára: heti 15 tanóra 100 EUR/hét, heti 25 tanóra 120 EUR/hét

- szuper intenzív spanyol 30 tanóra/hetente
Ára: 235 EUR/hét

- DELE nyelvvizsga-előkészítő 30 tanóra/hetente, ára: 215 EUR/hét

- spanyol tanároknak tanfolyam 25+5 tanóra/hét, ára: 280 EUR/hét

- privát tanfolyam

- szakmai spanyol (üzleti, turizmus) 25+5 tanóra/hét, ára: 235 EUR/hét

- üzleti spanyol 25+5 tanóra/hét, ára: 235 EUR/hét

Szállások:

- családnál, egy- vagy kétágyas szobában, félpanzió vagy teljes panzió
Ára: kétágyas szobában 150 EUR/hét, egyágyas szobában 175 EUR/hét
Teljes ellátás felára: 20 EUR/hét

-apartmanban, egy- vagy kétágyas szobában, önellátással. 2- 4 fős apartmanok, felszerelt konyha, fürdőszoba és nappali.
Ára: kétágyas szobában 75 EUR/hét, egyágyas szobában 90 EUR/hét

Az ár tartalmazza: tanfolyam, teszt, bizonyítvány, szállás, megadott ellátás.

Egyéb díjak: regisztrációs díj 100 EUR, betegség biztosítás, költőpénz. Apartmanos szállás esetén lehet bérelni törölközőt és ágyneműt. Repülőtéri transzfer kérhető felár ellenében. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket az info@airtourist.hu e-mal címen.

Személyes tapasztalatom: „Intenzív 25 tanórás tanfolyamon vettem részt, ami szerintem pont megfelelő volt óraszámban. A nyelvtanárok szuperek voltak az iskolában, a délelőtti nyelvtani részt Paco tartotta, akivel rengeteget haladtunk és minden napra egy kis házi feladatott adott nekünk. Az órák interaktívak és viccesek voltak, nem éreztem sosem feszélyezve magam, hogy meg kell szólalnom. A délutáni óra beszélgetős volt, mindig valamilyen téma köré épült. Délutánonként vagy este a suli szervez programokat a diákoknak, amire ott a helyszínen tudtam jelentkezni. Hétfő reggel elmondták, hogy arra a hétre mit terveztek és fel lehetett iratkozni. Voltam borkóstolón, piacon, városnézésen, illetve egyénileg megnéztem Alteát, Elchet és Murciát. Ide mind busszal el tudtam jutni. Ha pedig tavasztól őszig vagy kint, strandolni is tudsz. Apartmanban laktam, ami teljesen jól felszerelt volt. Az iskolától kb. 20 perc sétatávolságra. Csupa jó élménnyel és plusz spanyol nyelvtudással tértem haza. Bármikor visszamennék :)" Németh Nóra 

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy euróban szeretnéd kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.