Rólunk

Kedves Érdeklődő!

Először is köszönjük, hogy ellátogattál oldalunkra.
Cégünk családi vállalkozás, mely 1991-ben alakult édesanyám, Lendvai Márta vezetésével.
A fő profilunkat akkoriban az utazásközvetítés és -szervezés jelentette, majd később, ahogy a lehetőségek engedték, elkezdtük bővíteni repülőjegy-foglalással, céges és szakmai utak szervezésével, és 1998 óta látjuk el külföldi nyelviskolák itthoni képviseletét.
Ahogy befejeztem tanulmányaimat Budapesten a BGF- KVIFK iskolában, kerültem én is az irodába. Szépen lassan beletanultam a szakmába, és átvettem a nyelvi utaztatás szervezését. 2007-ben készült el a külön nyelviskolás weboldalunk, mely lehetőséget nyújtott arra is, hogy országosan ismertek legyünk és könnyebben tájékozódni lehessen az általunk biztosított lehetőségekről. Továbbá 2013-ban nyitottunk a győri iroda mellett egy budapesti kirendeltséget is.
Folyamatosan alakítjuk a kínálatot az új igényekhez, és igyekszünk lehetőleg minél több érdeklődőhöz eljuttatni.
Mindenki számára köztudott, hogy idegen nyelvet tanulni anyanyelvi környezetben a leghatékonyabb. Szerte a világban 11 nyelv tanulására tudunk tanfolyamokat kínálni választható heti óraszámban. Az általános nyelvi oktatás mellett nyelvvizsgára felkészítő és szakmai nyelvi tanfolyamok is választhatók. Délutánonként ki lehet továbbá egészíteni sporttal vagy különféle kulturális programokkal.
Szállást az iskolák biztosítanak a kinti időszakra, lehet választani a családi, az apartmanos és a kollégiumi elhelyezés között.
Nyáron gyermekeknek és fiataloknak nyelvi táborokat is szervezünk, ahol a tanórák mellett rengeteg programon és kiránduláson lehet részt venni, mely alkalmat teremt a helyi kultúra megismerésére és a nyelv tanórán kívüli gyakorlására.
A kiutazás megszervezésében – amennyiben igényled - tudunk segíteni.
Bátran böngéssz tehát az oldalon, s ha valamilyen kérdésedre nem találnád meg a választ, keress meg minket telefonon vagy e-mailben. Személyes tapasztalataimat is szívesen megosztom veled: magam is tanultam kinti nyelviskolákban, valamint jó pár iskolát meglátogattam, így első kézből származó információkkal tudlak ellátni.
Ha lehetőséged van arra, hogy külföldön tanulj nyelvet, csak bátorítani tudlak. Közvetlen hasznán kívül cseppet sem elhanyagolandó tény, hogy örök emlék marad, s gyakran életre szóló barátságok köttetnek más nemzetiségű diáktársakkal.
Ne habozz, vágj bele, hidd el, nem bánod meg!

Németh Nóra

 


Elérhetőségeink:

Air Tourist Utazási Iroda - Poliszolg Kft

E-mail:
info@airtourist.hu

Mobilszám: +36303857767, +36309022100

WhatsApp és Viber: +36303857767

Szeretettel várjuk jelentkezésed, melyre e-mailen keresztül vagy WhatsAppon, Viberen van lehetőség.