Liden & Denz Szentpétervár

Szentpétervár (Oroszország)

Orosz nyelvtanulás Szentpéterváron

A nyelviskolát 1992-ben alapították, sok évnyi tapasztalattal és az iskola nemzetközi elismertségével várja a tanulni vágyó diákokat egész évben, minden nyelvi szinten.

Az iskola a történelmi városrészben helyezkedik el, Nevsky Prospekt-nél, 5 perces sétára a metrómegállótól. Egy XIX. századi épület második szintjén található.

Szolgáltatások: 13 osztályterem, TV, DVD, kávézó, internetezési lehetőség, könyvtár.

Kezdés: minden hétfőn
Kezdőknek: 2020. jan. 06, febr. 03, márc. 02, 30, ápr. 27, máj. 25, jún. 15, 29, júl. 13, 27, aug. 10, 24, szept. 07, 21, okt. 19, nov. 16, dec. 07.
Korosztály: 16 éves kortól

Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok tanítanak, nemzetközi csoportokban. Ahogy fejlődik a nyelvtudásod, magasabb csoportba kerülsz át.

AKCIÓ! 2 hetet fizetsz 3 hetet kapsz, általános és intenzív nyelvtanfolyam esetén. Felhasználható 2020. május 24-ig és szeptember 21-től. Foglalás: 2020. április 30-ig.  

Orosz nyelvtanfolyamok: 1 tanóra=50 perces, max. 12 fő/csoport

- általános orosz tanfolyam 20 tanóra / hét
Ára: 280 EUR/hét (2-7 hét), 250 EUR/hét (8-11 hét), 235 EUR/hét (12-23 hét), 180 EUR/hét (24. héttől)

- intenzív orosz tanfolyam 25 tanóra / hét
Ára: 360 EUR/hét (2-7 hét), 325 EUR/hét (8-11 hét), 300 EUR/hét (12-23 hét), 240 EUR/hét (24. héttől)

Főszezoni felár 2020. május 25 - szeptember 20. között 60 EUR/hét.

Egyéb tanfolyamok:
- privát oktatás: 15,20,30 vagy 40 tanóra / hét
- TRKI Nyelvvizsga-előkészítő tanfolyam
- zárt csoportos nyelvtanfolyam: igény szerint!
- egyetemi szemeszter/tanév: 24, 36 vagy 48 hetes, előre meghatározott időpontban indul
- szakmai gyakorlat + nyelvtanulás: Korhatár 18 év, min. 4 hét tanfolyam + 4-24 hét gyakorlat, jó alapszintű nyelvtudás szükséges, megfelelő képesítéssel vagy tapasztalattal kell rendelkezni
- önkéntes munka (volunteer work) + nyelvtanulás: Korhatár 21 év, min. 2 hét kurzus + 2-24 hét gyakorlat, jó alapszintű nyelvtudás szükséges

Szállások: (érkezés vasárnap, visszaindulás: szombaton)

- helyi vendéglátó családoknál, egyágyas szobában, hét közben félpanzió / hétvégén teljes ellátás, érkezés és indulás vasárnaponként
Ára: 280 EUR/hét

- apartmanban a többi diákkal együtt, egyágyas szobában, közös fürdőszoba és konyha használat, önellátás, érkezés és indulás vasárnaponként
Ára: 220 EUR/hét

- stúdió: azoknak a diákoknak, akik egyedül szeretnének lakni. Előzetesen lehet kiválasztani a megfelelő lakást, küldenek róla leírást. Lekérésre adnak árat.

- Hotel: lekésére

VÍZUM szükséges! Az iskola, foglalás esetén meghívó levelet küld, mellyel az Orosz Nagykövetségen tanulóvízumot tudsz igényelni. Bővebb tájékoztatásért keress fel minket.

Az árak tartalmazzák: tanfolyam, szállás, megadott ellátás, kurzus elvégzéséről szóló bizonyítvány, oda úti transzfer (családi vagy apartmanos szállásfoglalása esetén), tananyag, ingyenes internetezési lehetőség.

Egyéb díjak: regisztrációs díj 140 EUR, vízumdíj 45 EUR, betegség-baleset- és poggyászbiztosítás, utazás, visszaúti repülőtéri transzfer. Az utazás egyénileg történik, de tudsz az irodánkban repülőjegyet foglalni. Szabadidős programokat, kirándulásokat szerveznek a diákoknak, melyre az iskolában, a helyszínen tudsz jelentkezni.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon.

Visszajelzés: „Már a második hetem végén járok, eddig minden szuper! :) Rendben megérkeztem, már vártak a repülőtéren és utána a szállásnál is. A lakásom nagyon jó, de ami a legjobb, hogy tényleg csak pár percre van az iskolától. :) A tanulás eddig teljesen jól megy, maga az iskola pedig nagyon szép és mondern, a személyzet pedig mindenben segít nekünk. A tanárok is szuperek, nekem két tanárom van, mivel intenzív tanfolyamra jeletkeztem. Az egyik tanárnővel minden nap 10-től fél 2-ig van óránk, a másikkal pedig szerda és péntek délután fél 3-tól fél 5-ig magánóra (ez az intenzív része). A csoportunkban általában 4-5 fő van, de az emberek folyamatosan cserélődnek, mert mindig jön új tanuló és megy el valaki más. A másik csoportban pedig megismerkedtem egy magyar lánnyal, Solymárról jött :) Eddig ketten vagyunk magyarok. Amit sajnálok, hogy az iskola által szervezett különböző délutáni és hétvégi programok, kirándulások többnyire nem jönnek össze, mert mindegyikre van egy minimum létszám, amennyivel indul az adott program, de ez a minimum ilyen 4-5-6 főt takar. De mivel télen nincs túl sok diák az iskolában, és akik itt vannak közülük is már többedszerre járnak Szentpéterváron, így nem igazán van jelentkező a programokra, és törlik őket. Úgyhogy ahova nem tudunk elmenni a sulival, azt igyekszünk magunknak megoldani egyénileg. Múlt hétvégén voltunk vonattal egy Repino nevű városban, kb. 40 km-re innen megnézni egy nagyon híres orosz festő (Repin) egykori házát, ahol most kiállítás van, utána pedig elmentünk a Balti tengerhez (ami teljesen be van fagyva). Foglaltunk már egyet orosz balettre is, az majd március 1-én lesz, meg hát van még jónéhány terv. :)” Letti

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.