Liden & Denz Moszkva

Moszkva (Oroszország)

Orosz nyelvtanulás Moszkvában

A nyelviskolát 1992-ben alapították, sok évnyi tapasztalattal és az iskola nemzetközi elismertségével várja a tanulni vágyó diákokat egész évben, minden nyelvi szinten.
Az iskola Moszkva belvárosában található, csak egy rövid sétára a Belorusskaya vonatállomástól. Az Orosz Külügyminisztérium épületének földszintjén zajlik az oktatás.

Szolgáltatások: 10 teljesen felszerelt tanterem, wifi, internet használat, ingyenes kávé és tea.

Kezdés: minden hétfőn
Kezdőknek: 2020. jan. 06, febr. 03, márc. 02, 30, ápr. 27, máj. 25, jún. 15, 29, júl. 13, 27, aug. 10, 24, szept. 07, 21, okt. 19, nov. 16, dec. 07.

Korosztály: 16 éves kortól

Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok tanítanak, nemzetközi csoportokban. Ahogy fejlődik a nyelvtudásod, magasabb csoportba kerülsz át.

AKCIÓ! 2 hetet fizetsz 3 hetet kapsz, általános és intenzív nyelvtanfolyam esetén. Felhasználható 2020. május 24-ig és szeptember 21-től. Foglalás: 2020. április 30-ig.  

Orosz nyelvtanfolyamok: 1 tanóra=50 perces, max. 12 fő/csoport

- általános orosz tanfolyam 20 tanóra / hét
Ára: 280 EUR/hét (2-7 hét), 250 EUR/hét (8-11 hét), 235 EUR/hét (12-23 hét), 180 EUR/hét (24. héttől)

- intenzív orosz tanfolyam 25 tanóra / hét
Ára: 360 EUR/hét (2-7 hét), 325 EUR/hét (8-11 hét), 300 EUR/hét (12-23 hét), 240 EUR/hét (24. héttől)

Főszezoni felár 2020. május 25 - szeptember 20. között 60 EUR/hét.

Egyéb tanfolyamok:
- privát oktatás: 15,20,30 vagy 40 tanóra / hét
- TRKI Nyelvvizsga-előkészítő tanfolyam
- zárt csoportos nyelvtanfolyam: igény szerint!
- egyetemi szemeszter/tanév: 24, 36 vagy 48 hetes, előre meghatározott időpontban indul
- szakmai gyakorlat + nyelvtanulás: Korhatár 18 év, min. 4 hetes tanfolyam + 4-24 hét gyakorlat, jó alapszintű nyelvtudás szükséges, megfelelő képesítéssel vagy tapasztalattal kell rendelkezni
- önkéntes munka (volunteer work) + nyelvtanulás: Korhatár 21 év, min. 2 hét kurzus + 2-24 hét gyakorlat, jó alapszintű nyelvtudás szükséges

Szállások: (érkezés és visszaindulás vasárnap)

- helyi vendéglátó családoknál, egyágyas szobában, hét közben félpanzió / hétvégén teljes ellátás, érkezés és indulás vasárnaponként
Ára: 280 EUR/hét

- apartmanban a többi diákkal együtt, egyágyas szobában, közös fürdőszoba és konyha használat, önellátás, érkezés és indulás vasárnaponként
Ára: 220 EUR/hét

- stúdió: azoknak a diákoknak, akik egyedül szeretnének lakni. Előzetesen lehet kiválasztani a megfelelő lakást, küldenek róla leírást. Lekérésre adnak árat.

- Hotel: Swissotel Krasnye Holmy****, Holiday Inn Moscow-Lesnaya****, Novotel Moscow ****, Hotel Sretenskaya****, MarcoPolo Presnja Hotel****, Tourist Hotel Complex Izmailovo ( Gamma-Delta Hotel )***

VÍZUM szükséges! Az iskola, foglalás esetén meghívó levelet küld, mellyel az Orosz Nagykövetségen tanulóvízumot tudsz igényelni. Bővebb tájékoztatásért keress fel minket.

Az árak tartalmazzák: tanfolyam, szállás, megadott ellátás, kurzus elvégzéséről szóló bizonyítvány, oda úti transzfer (családi vagy apartmanos szállás foglalása esetén), tananyag, ingyenes internetezési lehetőség.

Egyéb díjak: regisztrációs díj 140 EUR, vízumdíj 45 EUR, betegség-baleset- és poggyászbiztosítás, utazás, visszaúti repülőtéri transzfer. Az utazás egyénileg történik, de tudsz az irodánkban repülőjegyet foglalni. Szabadidős programokat, kirándulásokat szerveznek a diákoknak, melyre az iskolában, a helyszínen tudsz jelentkezni.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.