Online német nyelvtanfolyamok felnőtteknek

Online német (Online nyelvtanulás)

Tanulj németül az ötször is legjobbnak választott németországi nyelviskolában!

Ha szeretnéd kipróbálni, INGYESEN PRÓBAÓRÁN VEHETSZ RÉSZT SZERDA DÉLUTÁNONKÉNT.

 

Miért vegyél részt ezen a német online tanfolyamon:

 
- választhatsz napközbeni és esti órák közül
Délelőtti órák: hétfőtől péntekig 09.00-10.30, 11.00-12.30 (intenzív óránál 13.15-14.45)
Esti órák: kedden és csütörtökön 18.30-20.30
 
- helyi, anyanyelvi tanárok tartják az órákat
 
- kezdeni minden hétfőn tudsz
 
- több féle német tanfolyam közül választhatsz: általános 20 tanóra/hét, intenzív 30 tanóra/hét, privát oktatás
 
- online tananyagot biztosítanak
 
- van ingyenes próba nyelvóra lehetőség (3 nyelvi szinten: alapfok, középfok, haladó), szerdánként délután (ha érdekel, írj nekünk és elküldjük a linket) 
 
 
A tanítás Zoom-on keresztül történik, nem kell más hozzá, mint egy számítgép vagy telefon és internet kapcsolat. A nyelvi szintet előzetesen felmérik, hogy a megfelelő csoportban tudj németet tanulni.
 
Az ára:
- általános német 20 tanóra/hét: 220 EUR/1 hét, 360 EUR/2 hét, 530 EUR/3 hét, 700 EUR/4 hét, plusz hét 170 EUR/hét
- intenzív német tanfolyam 30 tanóra/hét: 350 EUR/1 hét, 620 EUR/2 hét, 920 EUR/3 hét, 1.220 EUR/4 hét, plusz hét 300 EUR
MELYBŐL MOST LEJÖN 20% KEDVEZMÉNY 2020. június 27-ig.
Az esti tanfolyam ára 210 EUR/1 hónap.
 
A fenti árakhoz 10 EUR jelentkezési díj kapcsolódik.
Ha bármilyen kérdésed felmerül, vagy jelentkezni szeretnél, keress fel minket!
A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.