Ifjúsági online külföldi német nyelvtanfolyamok 12-18 éveseknek

Online német (Online nyelvtanulás)

Online német ifjúsági tanfolyam 12-18 éveseknek

 
 
Miért válaszd ezt a német online tanfolyamot:
 
- helyi, anyanyelvi tanárok tartják az órákat
 
- kezdeni minden hétfőn tudsz (kezdőknek: 2020. május 04, június 02, július 06, augusztus 03, 31, szeptember 28, november 02, 30.)
 
- több féle német tanfolyam elérhető: általános 20 tanóra/hét, intenzív 30 tanóra/hét, privát oktatás
 
- heti két online kulturális tanórát kapsz ajándékba
 
- online tananyagot adnak
 
- a tanfolyam elvégzéséről bizonyítványt kapsz
 
 
A tanítás Zoom-on keresztül történik, nem kell más hozzá, mint egy számítgép vagy telefon és internet kapcsolat. A nyelvi szintet előzetesen felmérik, hogy a megfelelő csoportban tudj németet tanulni.
 
Az ára:
20 tanóra/hét: 245 EUR/1 hét, 415 EUR/2 hét, 590 EUR/3 hét, 760 EUR/héz, plusz hét 175 EUR
30 tanóra/hét: 370 EUR/1 hét, 665 EUR/2 hét, 960 EUR/3 hét, 1.255 EUR/4 hét, plusz hét 300 EUR
Privát óra: 50 EUR/tanóra
 
A fenti árakhoz egyszeri plusz 60 EUR regisztrációs díj kapcsolódik.
 
Ha bármilyen kérdésed felmerül, vagy jelentkezni szeretnél, keress fel minket!
A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.