Online japán nyelvtanfolyam

Online japán (Online nyelvtanulás)

ONLINE JAPÁN NYELVTANFOLYAMOK,
KINTI JAPÁN NYELVISKOLÁBAN

Mit tartalmaz:

- helyi, anyanyelvi tanárok tanítanak

- egyéni és csoportos japán tanfolyamok (csoportlétszám min. 2 fő, max. 6 fő)

- rugalmas, választható órarend, Japán időzóna szerint (7 órával vannak előrébb)
Keddtől péntekig: 08.00-10.00, 10.00-12.00, 18.00-20.00, 20.00-22.00
Az egyéni órákat közösen előre egyeztetett időpontban tartják.

- nyelvi szintek: kezdőtől haladóig

- kezdés: minden hétfőn (kezdőknek: 2020. máj. 18, jún. 01, 15, júl. 06. 20, aug. 03, 17.

- az oktatás Zoomon keresztül történik, melyhez számítógép vagy telefon, fülhallgató és internet szükséges

- előzetes online teszt alapján történik a csoportba sorolás

Ára:
Csoportos tanfolyam: 44.000,- Ft/hét
Egyéni oktatás: 60.000,- Ft/4 óra

Ha szeretnél jelentkezni, a tanfolyam kezdete előtti héten legkésőbb keddig tudod megtenni. Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon. Miután ezt megtetted, elküldjük, hogy milyen személyes adatokra van szükség a jelentkezéshez. A foglalás után megkapod a számlát és a nyelvi tesztet. A Zoomhoz szükséges belépő kódot és jelszót, a kezdés előtti napon adja meg a nyelviskola.

Élj a lehetőséggel, hogy most itthonról is résztvehetsz külföldi nyelvtanfolyamon! Próbáld ki, akár 1-2 hétig és utána tudsz hosszabbítani.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress minket bizalommal!

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.