Online angol tábor

Online angol (Online nyelvtanulás)

ONLINE KANADAI ANGOL NYELVI TÁBOR A NYÁRI SZÜNET IDEJE ALATT

12-14 ÉS 15-17 ÉVESEKNEK

Dátum: 2020. 06.29 - 08.24. között

 

Vegyél részt a szünidőben a kanadai partneriskolánk angol nyelvi táborában!

A programot már évek óta szervezik Torontóban és Vancouverben, most pedig online formában is elérhető lesz. Itt a lehetőség, hogy kipróbáld és ha megtetszik, jövőre akár személyesen is részt vehetsz. Ezzel most renegeteg anyagi ráfordítást spórolhatsz meg, hiszen nem kell a repülőjegyre, szállásra és étkezésre pluszban költened.

 

Amit nyújtunk:

- az iskolában helyi, anyanyelvi tanárok tanítanak
- az órákon és a szabadidős programokon megismerkedhetsz más nemzetiségű diáktársakkal
- 17 nyelvi szint, előzetes online szintfelmérő teszt alapján sorolnak a megfelelő tudásszintű csoportba
- heti 20 online és 10 offline angol tanóra, 1 tanóra=45 perces
- két órarend közül választhatsz (14.30-17.30 vagy 18.10-21.00, hétfőtől péntekig)
- ingyenes szabadidős online programokon vehetsz részt (játékest, fitnesz, zumba, jóga, virtuális party, kézműves foglalkozások,...) 
 

Foglald le most! AKCIÓS ÁRON: 78.400,- Ft/2 hétre, 102.900,- Ft/3 hétre, 127.400,- Ft/4 hétre, plusz hét ára 24.500,- Ft.

 
Órarend (választható SLOT 1. vagy 2.):
 
Nyelvi szintek, beosztás az iskolában (előzetes online teszt alapján):
 
 
Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket:
06-303857767, info@airtourist.hu
A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.