Siena Con Gusto

Siena (Olaszország)

Szeretnéd kipróbálni és megtanulni az olasz konyha rejtelmeit, miközben olasz tanfolyamon veszel részt?!

Délelőtt olasz nyelvtanfolyamot szerveznek, délután pedig megismerkedhetsz a helyi gasztronómiával.

Minimum létszám: 3 fő (zárt csoportoknak szervezik)

Dátum: egész évben

Program: (hétfőtől péntekig)

Délelőtt: olasz nyelvtanfolyam 20 tanóra/hét (mindenki a tudásának megfelelő csoportban tanul)
1 tanóra=45 perces, max. 12 fő/csoport, nyelvtudás: kezdőtől haladóig
Anyanyelvi tanárok oktatnak, nemzetközi csoportokban. Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.

Délután:
- hétfőn: városnézés, majd aperitif a Piazza del Campon
- kedden és csütörtökön: főzőtanfolyam egy helyi étteremben, majd az elkészített ételek elfogyasztása, finom helyi borok kíséretében
- szerdán: a világhírű Brunello bor kóstolása, szakképzet sommelier segítségével

Ára: 480 EUR/hét (min. 3 fő esetén), 405 EUR/hét (min. 5 fő esetén)

Ha szeretnél hozzá szállást is kérni, akkor az iskola tud biztosítani számodra. (családi elhelyezés, apartman vagy szálloda)

Tartalmazza: tanfolyam, teszt, bizonyítvány, tananyag, diákkártya, programok.

Egyéb díjak: regisztrációs díj 85 EUR.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress minket bizalommal a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy euróban szeretnéd kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.