Bőrművesség

Firenze (Olaszország)

Szeretnéd közelebbről megismerni a világhírű olasz bőrművességet?!

A bőrműves tanfolyamot az parneriskolánk szervezi. Lehetőség van különböző időtartamú képzésre jelentkezni, attól függően, hogy mi a célod.
Szükséges olasz nyelvtudás minimum alapfok (A2). Ha nincs meg a megfelelő olasz tudásod hozzá, akkor először tudsz csak olasz nyelvtanfolyamon részt venni és utána a képzésre jelentkezni.

Időtartam:

- Félnapos (3 óra): bőrfajták ismertetése és bőr előlap készítése könyvre. Kezdési időpont lekérésre.
Ára: 320 EUR

- 1 napos (6 óra): bőrfajták ismertetése, kézitáska készítése. Kezdési időpont lekérésre.
Ára: 470 EUR

- 1 hónapos (36 óra): általános ismeretek, technikai folyamatok elsajátítása, termékek készítése (napszemüveg tok, irattartó, pénztárca, bevásárló táska,....). Kezdési időpont lekérésre.
Ára: 3.125 EUR

- 3 hónapos (360 óra): bőrtermékek készítésének részletes elsajátítása (különböző anyagok elemzése, design,...)
Kezdés: 2019. jan. 21, ápr. 08, júl. 08.
Ára: 6.750 EUR

- 6 hónapos (700 óra): teljes tanfolyam, vizsgával
Kezdés: 2019. jan. 21, júl. 08.
Ára: 12.265 EUR 

A fenti árhoz még 85 EUR regisztrációs díj kapcsolódik.

Ha szeretnél szállást is foglalni, az iskola tud benne segíteni. Legyen szó helyi családi szállásról félpanziós ellátással vagy apartmanról, önellátással.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress minket bizalommal a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.