Sprachcaffe Calabria

Calabria (Olaszország)

Olasz nyelvtanulás Calabriaban

Az iskola Santa Domenica városban található. Szolgáltatási közé tartozik: 5 osztályterem, recepció, társalgó, kert, wifi.

Ha szívesen felfedeznéd és bejárnád a környék érdekességeit, vegyél részt az iskola által szervezett kirándulásokon, kerékpártúrákon, melyekre az olasz nyelvtanfolyam után, illetve hétvégéken kerül sor.

Nyitva tartás: 2020. április 25 - október 25. között
Korosztály: 16 éves kortól
Nyelvtudás: kezdőtől haladóig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok oktatnak, nemzetközi csoportokban.
Kezdés: minden hétfőn (kezdőknek: 2020. ápr. 27, máj. 11, 25, jún. 22, júl. 06, 20, aug. 03, 10, 17, 31, szept. 14, 28, okt. 12.)
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2020. máj. 01, jún. 02, aug. 03, 14, okt. 26.

Olasz nyelvtanfolyamok:

1 tanóra=45 perces, max. 10 fő/csoport

- általános olasz tanfolyam 20 tanóra/hét
Ára: 190 EUR/hét (1-8 hét), 180 EUR/hét (9. héttől)

- intenzív olasz tanfolyam 30 tanóra/hét
Ára: 300 EUR/hét (1-8 hét), 290 EUR/hét(9. héttől)

- privát oktatás

Szállások:

- apartmanos elhelyezés, egy- vagy kétágyas szobában, felszerelt konyha, közös fürdőszoba
Ára:
Standard apartmanban, kétágyas szobában 100 EUR/hét, egyágyas szobában 130 EUR/hét
Komfort apartmanban, kétágyas szobában 170 EUR/hét, egyágyas szobában 230 EUR/hét

- szállodában, egy-vagy kétágyas szobában, reggelis ellátással
Ára: egyágyas szobában 310 EUR/hét, kétágyas szobában 200 EUR/hét

Szezonális felárak:
2020. május 31 - július 11. és augusztus 23 - szeptember 26. között 40 EUR/hét
2020. július 12 - augusztus 22. között 90 EUR/hét

Tartalmazza: tanfolyam, teszt, tananyag kölcsönbe, teszt, bizonyítvány, szállás, megadott ellátás.

Egyéb díjak: regisztrációs díj 90 EUR, elszállásolás díja 80 EUR, utazás, betegség biztosítás, költőpénz. Repülőtéri transzfer kérhető felár ellenében. Az utazás egyénileg történik, de az irodánkban le tudod foglalni a repülőjegyet. Érkezés vasárnap, hazautazás szombaton. Szabadidős programokat és kirándulásokat szervez az iskola a diákoknak, melyre a helyszínen tudsz jelentkezni.

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.