Sprachcaffe München Nyelviskola

München (Németország)

Német nyelvtanulás Münchenben

Az iskolában anyanyelvi tanárok tanítanak, nemzetközi csoportokban.
Kezdés: minden hétfőn, az iskola egész évben nyitva tart. Kezdőknek csak megadott dátumon indul tanfolyam.
Nyelvtudás: kezdőtől haladóig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2020. jan. 03, 06, ápr. 10, 13, máj. 01, 21, jún. 01, 11, aug. 15, nov. 01, december 2 - 2021. január 06. között.

Német nyelvtanfolyamok:

1 tanóra=45 perces, max. 12 fő/csoport

- általános német tanfolyam 20 tanóra/hét
Ára: 160 EUR/hét (1-8 hét), 130 EUR/hét (9. héttől)

- intenzív német tanfolyam 30 tanóra/hét
Ára: 230 EUR/hét (1-8 hét), 200 EUR/hét (9. héttől)

- kiegészítő német üzleti tanfolyam 10 tanóra/hét
Ára: 70 EUR/hét

Szállás:

- helyi vendéglátó családnál, egyágyas szobában, reggelis vagy félpanziós ellátással
Ára: reggelivel 245 EUR/hét, félpanzióval 305 EUR/hét

Szezonális felárak:
2020. március 29 - június 20. és augusztus 23 - szeptember 26. között 20 EUR/hét
2020. június 21 - augusztus 22. között 40 EUR/hét

Tartalmazza: tanfolyam, teszt, bizonyítvány, szállás, megadott ellátás.

Egyéb díjak: regisztrációs díj 90 EUR, elszállásolás díja 80 EUR, utazás, útlemondási és betegség biztosítás, költőpénz, helyi közlekedés. Az utazás egyénileg történik, a repülőjegy foglalást elkészítjük igény alapján.

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen. 

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.