GLS Young & Fun

München (Németország)

Német nyelvi tábor Münchenben 7-14 éveseknek

2020. június 28 - augusztus 09. között

Miért válaszd ezt a programot?
- anyanyelvi környezetben tanulod a német nyelvet, mely sokkal hatékonyabb, mint itthon
- biztonságos, mert egy helyen van az iskola és a szállás
- a tanfolyamon kívül rengeteg programot szerveznek, ahol használhatod a német nyelvet
- sok más nemzetiségű diákkal köthetsz barátságot

A német tábort a partneriskolánk, a GLS nyelviskola szervezi, melyet 1983-ban alapítottak. Felnőtteknek egész évben, gyermekeknek pedig nyaranta kínál német nyelvtanfolyamokat, nyelvi táborokat. Többször megkapta az év legjobb német nyelviskolának járó díjat, valamint a Német Oktatási Minisztérium által akkreditált.

Helyszín: Josefstalban, 40 km-re délre Münchentől, 800 méter magasan a hegyekben, egy helyi oktatási központban szervezik.
Szolgáltatások: 8 osztályterem, kert, barbecue, röplabdapálya, asztali tenisz, biliárd, TV szoba.

Érkezés és visszaindulás vasárnap.

A német nyelvi tábor tartalmazza:

- általános német tanfolyam 20 tanóra/hét
1 tanóra=45 perces, max. 12 fő/csoport
Nyelvi szintek: (3) kezdő, alapfok, középfok
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.

- szállás 2-4 ágyas szobában, WC/zuhanyozó a folyosón

- teljes ellátás (reggeli, ebéd, vacsora)

- programok: délután és este szabadidős- és sportprogramokat szerveznek, valamint heti egy egész napos és egy félnapos kirándulást.

- retúr repülőtéri transzfer

Mintahét:
Sonntag: Ankunft bis 17 Uhr, Orientierung und Einstufungstest, Willkommensabend
Montag: 4 Std. Deutsch - Badminton - Barbecue
Dienstag: 4 Std. Deutsch - Basteln - Videoabend
Mittwoch: 4 Std. Deutsch - Halbtagsausflug, z.B. nach Berchtesgaden - Lagerfeuer
Donnerstag: 4 Std. Deutsch - Schwimmen - Spieleabend
Freitag: 4 Std. Deutsch - Volleyball - Disco
Samstag: Ganztagsausflug, z.B. nach München
Sonntag: Abfahrt oder Sport

Ára: 1.850 EUR/2 hét, 2.720 EUR/3 hét, plusz hét 880 EUR

Egyéb díjak: utazás, útlemondási és betegség biztosítás, költőpénz, lelét a szálláson érkezéskor (végénvisszafizetik, hanem történik kár). A helyszínen tenisz vagy fociedzésre lehet pluszban jelentkezni (hetente 3x90 perc). Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress bizalommal a +3630/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.