Német nyelvi és sport tábor

München (Németország)

Német ifjúsági tanfolyam és sport tábor 13-17 éveseknek

2020. június 28 - augusztus 02. között

A német tábort a GLS partner nyelviskolánk szervezi Bad Tölz-ben, mely 50 km-re délre található Münchentől.
Szolgáltatások: 8 osztályterem, kert, medence.

Az ifjúsági német nyelvi program tartalmazza:
- általános vagy intenzív német tanfolyam 20 vagy 25 tanóra/hét
1 tanóra=45 perces, max. 12 fő/csoport, 4 nyelvi szint (kezdő, alapszint, középfok és haladó nyelvtudás)
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.
- ifjúsági szállásos elhelyezés 3-5 ágyas szobában, saját fürdőszobával
- teljes ellátás (reggeli, ebéd, vacsora)
- napi 2 szabadidős program
- heti 1 kirándulás
- retúr repülőtéri transzfer
Ára:

20 tanórával: 2.240 EUR/2 hét, 3.330 EUR/3 hét, plusz hét 1.080 EUR

25 tanórával: 2.390 EUR/2 hét, 3.520 EUR/3 hét, plusz hét 1.130 EUR

Egyéb díjak: utazás, útlemondási és betegség biztosítás, helyi közlekedés, költőpénz. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress bizalommal a +36303857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.