GLS Castle

München (Németország)

Német nyári tábor München 14-17 éveseknek

2020. június 28 - augusztus 09. között

A tábort a partneriskolánk, a GLS nyelviskola szervezi, melyet 1983-ban alapítottak és már többször megkapta az év legjobb német nyelviskolának járó díjat, valamint a Német Oktatási Minisztérium által akkreditált.

Helyszín: Burg Schwaneck, München
A német nyelvi programot egy 1843-ban épült várban szervezik, 10 km-re délre Münchentől. Biztonságos környezetet nyújt, hiszen egy helyen van a szállás és nyelvoktatás.
Szolgáltatások: 10 osztályterem, kávézó, internetezési lehetőség, bowling, biliárd, kert.

Érkezés és hazaindulás vasárnap.

A német nyelvi tábor tartalmazza:

- általános német tanfolyam 20 tanóra/hét
1 tanóra=45 perces, max. 12 fő/csoport
Nyelvi szintek: (3) alapfok, középfok, felsőfok
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.

- szállás 4-5 ágyas szobákban, saját zuhanyzó/wc

- teljes ellátás

- délutáni és esti szabadidős- és sportprogramok, heti egy egész napos és egy félnapos kirándulás.

- retúr repülőtéri transzfer

Ára: 1.950 EUR/2 hét, 2.870 EUR/3 hét, plusz hét 920 EUR

Egyéb díjak: utazás, biztosítás (útlemondás és betegség-baleset- és poggyász), helyi közlekedés 30 EUR/hét, költőpénz. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minkat a +3630-3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.