GLS Adventure

München (Németország)

Német nyelvi és kalandtábor Münchenben 12-17 éveseknek

2020. június 21 - augusztus 16. között

A tábort partneriskolánk, a GLS nyelviskola szervezi, melyet 1983-ban alapítottak. Felnőtteknek egész évben, gyermekeknek pedig nyaranta kínál nyelvtanfolyamokat, nyelvi táborokat.

Ha szeretnéd fejleszteni a német nyelvtudásod anyanyelvi környezetben és szereted a kalandot is, akkor itt a helyed!
Miért ? A német nyelvtanulás mellett számos izgalmas dologban lehet részed: GPS- es kirándulás, tábortűznél alvás, tutaj építés….

Helyszín: Münchentől 40 km-re délre, gyönyörű környezetben, a német Alpokban, a Spitzingsee partján található. Biztonságos környezetet nyújt, hiszen a tanfolyam és szállás egy hotel épületében kap helyet.
Felszereltség: 7 osztályterem, TV szoba, szauna, mászófal, kert, fitneszterem.

Érkezés és visszaindulás vasárnap.

A német nyelvi tábor tartalmazza:

- általános német tanfolyam 20 tanóra/hét
1 tanóra=45 perces, max. 12 fő/csoport
Nyelvi szintek: (3) alapfok, középfok, felsőfok
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.

- szállás 3-4 ágyas szobában, saját WC/zuhanyozóval

- teljes ellátás

- délután és este szabadidős- és sportprogramokat szerveznek, valamint heti egy egész napos és egy félnapos kirándulást.

- retúr repülőtéri transzfer

Mintahét:
Sonntag: Ankunft bis 17 Uhr, Einstufungstest und Willkommensabend
Montag: 4 Std. Deutsch - Orientierungswandern mit GPS - Barbecue
Dienstag: 4 Std. Deutsch - Bau eines Floßes am See - Videoabend
Mittwoch: 4 Std. Deutsch - Halbtagsausflug nach München - Lagerfeuer
Donnerstag: 4 Std. Deutsch - Wasserfall "Duschen" - Spieleabend
Freitag: 4 Std. Deutsch - Bike Parcours - Fackel Wanderung
Samstag: Ganztagsausflug nach München oder Salzburg
Sonntag: Abfahrt oder Sport

Ára: 2.020 EUR/2 hét, 3.130 EUR/3 hét, plusz hét 1.010 EUR

Egyéb díjak: repülőjegy, biztosítások (betegség- baleset- és poggyászbiztosítás / útlemondási), költőpénz, letét a szálláson (végén visszafizetik, hanem történik kár).

Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress bizalommal a +36303857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.