Did München ifjúsági német

München (Németország)

Német ifjúsági tanfolyam Münchenben 14-17 éveseknek

2022. június 19 - augusztus 20. között

A német tábor célja, hogy az itthonról vitt gátak megszűnjenek és bátran tudj kommunikálni németül. Miközben fejlődik a német nyelvtudásod, megismered a helyi kultúrát, önállóságot tanulsz, megismerkedsz más nemzetiségű diákokkal, akikkel uátna tudod németül tartani a kapcsolatot. 

Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Nyelvi szintek: A1-C1 (kezdőknek nem indul tanfolyam).

Érkezés vasárnap, hazautazás szombaton.

A német nyelvi tábor tartalmazza:

- általános német tanfolyam 20 tanóra/hét vagy intenzív német 24 tanóra/hét (1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport)
- teszt, bizonyítvány, tananyag
- kollégiumi elhelyezés, 2-4 ágyas szobában, saját fürdőszobával
- teljes ellátás (reggeli, ebéd, vacsora)
- szabadidős- és sportprogramok minden nap
- kirándulások
- helyi közlekedési kártya

Ára: 1.620 EUR/2 hét, 2.420 EUR/3 hét, 3.220 EUR/4 hét, plusz hét 800 EUR
Intenzív tanfolyam felára: 100 EUR/hét

Egyéb díjak: repülőjegy, útlemondási és betegség biztosítás, költőpénz, letét a helyszínen (50 EUR, melyet a végén visszafizetnek, ha nem történik kár). Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében. 

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.