Dialoge Sommerkurs

Lindau (Németország)

Német nyári tábor Lindauban 14-17 éveseknek

2020. június 28 - július 25. között

Miért válaszd ezt a helyszínt?

- választhatsz. hogy családnál vagy kollégiumban szeretnél-e lakni

- más nemzetiségű diákokkal ismerkedsz meg

- az itthonról vitt gátak pár nap alatt leomlanak és bátrabban merszmajd németül beszélni

- rengeteg szabadidős- és sportprogramot szerveznek

Lindau egy gyönyörű német városka, mely a Bódeni-tó partján található, a német - osztrák - svájci határon. Egyedülálló fekvése és történelmi óvárosa miatt rengeteg turista keresi fel.

Az órákat a Campus Bodensee épületében tartják.

Kezdés: 2020. június 28, július 05, 12, 19.

Kint tartózkodás: 2, 3 vagy 4 hét

Érkezés vasárnap, visszaindulás szombaton.

A német ifjúsági tábor tartalmazza:

- általános német tanfolyam 20 tanóra/hét (1 tanóra=45 perces, max. 11 fő/csoport)
Első napon szintfelmérő tesztet végeznek, mely alapján a megfelelő tudásszintű csoportba sorolnak. Nyelvi szintek: A1-B2.
Órarend: hétfőtől péntekig 09.00-12.30 között

- bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséről, tananyag

- családi szállás, kétágyas szobában vagy kollégiumi szállás, 2-4 ágyas szobában (azonos nemű, más nemzetiségű diákkal tesznek egy szobába)

- teljes ellátás (reggeli, ebéd és vacsora)

- szabadidős- és sportprogramok (üdvözlőest, barbecue, vízi sportok, mini golf, mozi, diszkó/karaoke, városnézés,...)

- heti egy félnapos és hétvégén két egész napos kirándulás (pl: Allgau vízisí és wakeboard aréna, Zürich/Technorama Winterthur, Skyline Park, Mainau és Meersburg, Alpok, Bregenz és Pfander Sas Obzervatórium, München, Friedrichschafen és Léghajó Múzeum)

Ára: 905 EUR/1 hét, 1.780 EUR/2 hét, 2.655 EUR/3 hét, 3.530 EUR/4 hét

Egyéb díjak: helyi közlekedési bérlet, utazás, betegség biztosítás, költőpénz. Az utazás egyénileg történik, tudsz az irodánkban repülőjegyet foglalni és utasbiztosítást kötni. A zürichi repülőtérről transzfert lehet foglalni.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress minket bizalommal a +36-303857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.