Sprachcaffe Frankfurt U20

Frankfurt (Németország)

Német ifjúsági tanfolyam Frankfurtban 12 - 21 éveseknek

2020. június 28 - szeptember 05.között

A német tábor tökéletes ötvözetét jelenti a hasznos és élménygazdag nyelvtanulásnak, ahol a saját kortársaiddal közösen, mégis új élethelyzeteket megismerve, anyanyelvi környezetben hatékonyan fejlesztheted a nyelvtudásodat. Az iskola Sachsenhausenben, Frankfurt előkelő negyedében található. Ahhoz, hogy eljussunk Frankfurt belvárosába, az iskolából csak a hídon kell átkelni. A német nyelviskolába a világ minden tájáról érkeznek diákok, akikkel utána tudod tartani a kapcsolatot és használni a német nyelvet. Az iskola berendezése kényelmes és modern, az épületben tágas társalkodó helyiség és kávézó található.

Utazás: Frankfurtba repülővel, az irodánkban meg tudod vásárolni a repülőjegyet. Érkezés vasárnap 10.00-19.00 között, hazautazás szombaton 08.00-17.00 között. Egy táblával várnak a repülőtéren és visznek a szállásra. 

A német nyelvi tábor tartalmazza:

- általános német tanfolyam 20 tanóra/hét vagy intenzív német 30 tanóra/hét
1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport
Nyelvi szintek: kezdőtől haladóig (A1-C1)
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Ünnepnapon nincsen tanítás.

- családi elhelyezés, egy-vagy kétágyas szállás vagy kollégiumi szállás, 4 ágyas szobában (azonos nemű, más nemzetiségű diákkal laksz együtt)
A vendéglátó családok otthona az iskolától gyalog vagy tömegközlekedéssel (kb. 30 perc alatt) közelíthető meg. Érkezés vasárnap, hazautazás szombaton.

- teljes ellátás (reggeli, csomagolt szendvics ebédre, meleg vacsora)

- szabadidős- és sportprogramok minden nap

- egy egész napos és két félnapos kirándulás kéthetente
Az ismerkedő és búcsúbuli mellett kulturális programokat, filmnézést, sportprogramokat és közös városnéző sétákat szerveznek. Nemcsak Frankfurtot, annak környékét is megismerheted, ellátogathatsz néhány gyönyörű városba, mint például Wiesbaden, Heidelberg vagy Mainz.
A 18-21 év közötti diákok számára nem kötelező részt venni a szervezett szabadidős programokon. Azokon a programokon vesznek részt, melyek érdeklik őket. A 17 éves és ennél fiatalabb diákoknak a szabadidős programokon való részvétel kötelező.

- retúr repülőtéri transzfer

Ára:
Családi elhelyezéssel, kétágyas szobában: 650 EUR/1 hét, 1.220 EUR/2 hét, 1.790 EUR/3 hét, 2.360 EUR/4 hét, plusz hét 570 EUR
Egyágyas felár: 25 EUR/hét
Kollégiumi elhelyezéssel: 730 EUR/1 hét, 1.380 EUR/2 hét, 2.030 EUR/3 hét, 2.680 EUR/4 hét, plusz hét 650 EUR
Intenzív tanfolyam felára: 60 EUR/hét

Egyéb díjak: utazás, útlemondási és betegség biztosítás, költőpénz, helyi közlekedési bérlet. Az utazás egyénileg történik, nálunk le tudod foglalni a repülőjegyet és meg tudod kötni az utasbiztosítást, így a teljes utazás megszervezését vállaljuk..

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.