Sprachcaffe Frankfurt

Frankfurt (Németország)

Német nyelvtanulás Frankfurtban

A Sprachcaffe egy nemzetközi nyelviskola láncolat, mely Frankfurt legszebb és legelegánsabb részén, Sachsenhausenben található. Az iskola felszereltsége: recepció, 19 tanterem, wifi, kávézó, könyvtár és társalgó.

Kezdés: minden hétfőn (kezdőknek megadott dátumon)
Érkezés vasárnap, visszaindulás szombaton.
Korhatár: 16 éves kortól
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2022. április 15, 18, május 01, 26, június 06, 16, október 03, december 25, 26.
Nyelvi szintek: kezdőtől a haladóig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok tanítanak, nemzetközi csoportokban.

Német nyelvtanfolyamok: 1 tanóra=45 perces, max. 12 fő/csoport

- általános német  tanfolyam 20 tanóra/hét
Ára: 160 EUR/hét (1-8 hét), 130 EUR/hét (9. héttől)

- intenzív német tanfolyam 30 tanóra/hét
Ára: 230 EUR/hét (1-8 hét), 200 EUR/hét (9. héttől)

- TestDAF/DSH nyelvvizsga előkészítő tanfolyam, 8 hetes
Kezdés: 2022. jan. 03, febr. 28, ápr. 18, júl. 18, szept. 12.
Ára: 160 EUR/hét

- privát oktatás; napi 4 vagy 6 tanóra

Szállások:

- helyi vendéglátó családnál, egyágyas szobában, reggelis vagy félpanziós ellátással
Amennyiben valaki a vendéglátó családos elhelyezési formát választja, úgy lehetősége lesz betekinteni egy német család mindennapjaiba, és így az iskolában tanultakat rögtön ki is próbálhatja. A német családok nyitottak, segítőkészek és barátságosak. 
Ára: reggelivel 225 EUR/hét, félpanzióval 285 EUR/hét

- apartmanban, egy-vagy kétágyas szobában, közös konyhával és fürdőszobáva, önellátással
Két típus közül lehet választani: standard vagy komfort. A komfort tágasabb és közelebb van az iskolához, vannak apartmanok, amik egy épületben vannak vele.
Ára:
Standard apartman kétágyas szobában 165 EUR/hét, egyágyas szobában 235 EUR/hét
Komfort apartman kétágyas szobában 195 EUR/hét, egyágyas szobában 265 EUR/hét

Szezonális felárak:
2022. április 03 - június 18. és augusztus 21 - szeptember 17. között 20 EUR/hét
2022. június 19 - augusztus 20. között 50 EUR/hét

Az árak tartalmazzák: tanfolyam díja, megadott ellátás, szállás, bizonyítvány az iskola elvégzéséről, teszt.

Egyéb díjak: utazási költség, betegség biztosítás, regisztrációs díj 80 EUR, elszállásolás díja 80 EUR. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress fel minket az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy euróban szeretnéd kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.