Kästner Kolleg

Drezda (Németország)

Német nyelvtanulás Drezdában

Az iskolát 1998-ban alapították, minőségi oktatást nyújt a diákoknak, családias környezetben. Szolgáltatási közé tartozik a multimédiaterem használata, könyvtár és konyha.

2017-től TestDaF nyelvvizsgaközpont is, a felkészítő tanfolyam után itt tudsz nyelvvizsgát is tenni.

Nyelvi szintek: kezdőtől a haladóig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Az iskolában anyanyelvi tanárok tanítanak, nemzetközi csoportokban.
Kezdés: minden hétfőn, kezdőknek: 2020. jan.27, febr. 24, márc. 23, ápr. 20, máj. 18, jún. 15, júl. 13, aug. 10, szept. 07, okt. 05, nov. 02, 30. 
Korhatár: 18 éves kortól

Ünnepnapon nincsen tanítás: 2020. ápr. 10, 13, máj. 01, 21, jún. 01, okt. 03, 31, nov. 18.

Német nyelvtanfolyamok: 1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport

- általános német tanfolyam 25 tanóra/hét, hétfőtől péntekig 09.30-14.00
Ára: 400 EUR/2 hét, 600 EUR/3 hét, 750 EUR/4 hét, plusz hét 150 EUR

- nyári német tanfolyam 25 tanóra/hét 2019. július 01 - augusztus 30. között
Ára: 250 EUR/1 hét, 500 EUR/2 hét, 750 EUR/3 hét, 950 EUR/4 hét, plusz hét 250 EUR

- nyári intenzív német tanfolyam 30 tanóra/hét (20 általános + 5 kommunikációs tanóra/hét) 2020. június 29 - augusztus 21. között
Ára: 300 EUR/1 hét, 600 EUR/2 hét, 900 EUR/3 hét, 1.100 EUR/4 hét, plusz hét 300 EUR

- TestDaF, DSH nyelvvizsga-előkészítő

Szállások:

- családnál, egyágyas szobában, reggelis, félpanziós ellátással
Ára: reggelivel 175 EUR/hét, félpanzióval 250 EUR/hét

- apartmanban, egyágyas szobában, önellátással
Ára: 125 EUR/hét

- kollégiumban, egyágyas szobában, saját fürdőszobával, önellátással
Ára: 175 EUR/hét

- privát apartmanban, ára: lekérésre

Egyéb díjak: regisztrációs díj 60 EUR, elszállásolás díja 75 EUR, utazás, betegség biztosítás, költőpénz. Szabadidős programokra és kirándulásokra a helyszínen lehet jelentkezni. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében. Érkezés vasárnap, hazautazás szombaton.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress felminket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.