BSC York angol ifjúsagi tanfolyam

York (Nagy-Britannia)

Angol nyelvi tábor, családi szállással 12-17 éveseknek

2020. június 20 - augusztus 09. között

Miért válaszd ezt a tábort?
- York egy kedves és biztonságos angol kisváros
- családi szállást biztosítanak, így megismerheted a helyi kultúrát
- minden nap szerveznek szabadidős programot vagy kirándulást

Kezdés: 2020. jún. 27/28, júl. 04/05, 11/12, 18/19, 25/26, aug. 01/02, aug. 08/09.
Kint tartózkodás: minimum 1 hét
Utazás: Leeds-ig vagy Manchesterig repülővel, onnan transzfert lehet foglalni bármelyik repülőtérről. Ha előzetesen megrendeled, egy táblával várnak a repülőtéren és visznek a tábor helyszínére. A repülőjegyet le tudod foglalni az irodánkban. Érkezés és hazautazás szombaton vagy vasárnap.

Az angol tábor tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét (1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport)
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.
Várható órarend: hétfőtől péntekig 09.30-13.00 között.
- családi szállás, egy-vagy kétágyas szobában, közös fürdőszobával. Az iskolától való távolság kb. 30-45 perc.
- teljes ellátás
- délutánonként és esténként szabadidős- és sportprogramokat szerveznek
- szombaton egész napos kirándulás, vasárnap a családdal töltöd a napot
- felügyelet
- regisztrációs díj 

Ára: 755 GBP/1 hét, 1.440 GBP/2 hét, 2.125 GBP/3 hét, 2.810 GBP/4 hét, plusz hét 685 GBP

Egyágyas felár: 210 GBP/hét

Egyéb díjak: utazás, útlemondási és betegség biztosítás, költőpénz, repülőtéri transzfer (Manchester 190 GBP/út, Leeds Bradford 110 GBP/út áron foglalható). A repülőjegyet és a biztosítást meg tudod venni az irodánkban, így a teljes utazás megszervezését vállaljuk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress minket bizalommal az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy euróban szeretnéd kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.