CES Worthing

Worthing (Nagy-Britannia)

Angol nyelvi tábor Angliában, 12-17 éveseknek

2020. június 15 - augusztus 14. között

Miért válaszd ezt a programot?

- anyanyelvi környezetben gyorsan fejlődik a nyelvtudásod és bátrabban fogsz majd angolul beszélni
- különböző nemzetiségű barátaid lesznek, akikkel utána tudod tartani a kapcsolatot angolul
- rengeteg programot és kirándulást szerveznek
- vendéglátó családoknál lesz a szállásod, ahol más nemzetiségű és hasonló korú diákkal leszel egy szobában

Helyszín: Worthing College
Worthing egy gyönyörű tengerparti város, mely Anglia déli részén fekszik, Londontól kb. 1.5 órára található. 
Az iskola szolgáltatásai: 30 osztályterem, társalgó, művészeti terem, sportpályák, könyvtár, számítógépterem.

Utazás: Londonig repülővel, onnan transzfert lehet foglalni bármelyik repülőtérről. Ha előzetesen megrendeled, egy táblával várnak a repülőtéren és visznek a tábor helyszínére. A repülőjegyet le tudod foglalni az irodánkban. Érkezés és visszaindulás szombaton vagy vasárnap. Időtartam: minimum 2 hét.

Az angol nyelvi tábor tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét vagy intenzív angol tanfolyam 25 tanóra/hét (1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport)
Órarend: hétfőtől péntekig 09.30 - 12.30
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.
- teszt, bizonyítvány, tananyag
- családi szállás, kétágyas szobában
- teljes ellátás (reggeli, csomagolt ebéd és meleg vacsora)
Speciális étrendre van lehetőség, de előzetesen jelezni szükséges.
- szabadidős- és sportprogramok
- kirándulás
- felügyelet
- üdvözlő csomag

Ára: 1.270 GBP/2 hét, 1.870 GBP/3 hét, 2.450 GBP/4 hét, plusz hét 600 GBP

Intenzív angol tanfolyammal 1.450 GBP/2 hét, 2.100 GBP/3 hét, 2.820 GBP/4 hét, plusz hét 690 GBP

Egyéb díjak: utazás, repülőtéri transzfer (London Gatwick 120 GBP/út. Heathrow 145 GBP/út, Stansted 180 GBP/út), helyi közlekedés, útlemondási és betegség biztosítás, költőpénz. A repülőjegyet és a biztosítást meg tudod venni az irodánkban, így a teljes utazás megszervezését vállaljuk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.