Kaplan Internation Torquay

Torquay (Nagy-Britannia)

Felnőtt angol tanfolyamok

Torquay egy nagyon kellemes üdülőváros, Londonból 3,5 órányira található vonattal. Ebben a városban született az egyik leghíresebb krimi író Agatha Christie, az ő műveit kiállító múzeum mellett van egy olyan viktoriánus időkből származó utca, amely tökéletes másolata az akkori kort idéző hangulatnak. Itt kevésbé lehet érzékelni a "tipikus angliai" időjárást, sőt még pálmafák is vannak.

Az iskola a város központjában van, szolgáltatásai közé tartozik a szabadtéri úszómedence, gyönyörű kert, ebédlő (ahol minden nap lehetőség van az olcsó es nagyon ízletes főtt étel elfogyasztására). Tágas világos tantermei közül néhány a tengerre néz.

Minimum kint tartózkodás: 1 hét
Korhatár: minimum 16 éves kor
Nyelvi szintek: alapfoktól felsőfokig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Az órákat hétfőtől péntekig tartják, ünnepnapon nincsen tanítás.
Kezdés: minden hétfőn

Utazás: Bristolba vagy Londonba repülővel, nálunk tudsz repülőjegyet venni. Ha foglalsz repülőtéri transzfert, egytáblával várnak a repülőtéren és visznek a szállásra. Érkezés vasárnap, hazautazás szombaton.

AKCIÓ! 25% KEDVEZMÉNY A TANFOLYAMOK ÁRÁBÓL (kivéve nyelviskolai szemeszter, tanév).

Angol nyelvtanfolyamok: 1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét
Ára: 260 GBP/hét (1-4 hét), 250 GBP/hét (5-10 hét), 240 GBP/hét (11-16 hét), 230 GBP/hét (17. héttől)

- fél-intenzív angol 20 tanóra/hét + 7 tanóra/hét K+ online tanulófelület használat
Ára: 295 GBP/hét (1-4 hét), 285 GBP/hét (5-10 hét), 275 GBP/hét (11-16 hét), 265 GBP/hét (17. héttől)

- intenzív angol 20 tanóra + 8 választható tanóra + 7 K+ online tanulófelület használat
Ára: 335 GBP/hét (1-4 hét), 325 GBP/hét (5-10 hét), 310 GBP/hét (11-16 hét), 300 GBP/hét (17. héttől)

- IELTS, Cambridge nyelvvizsga-előkészítő
Ára: 335 GBP/hét (1-4 hét), 325 GBP/hét (5-10 hét), 310 GBP/hét (11-16 hét)

- 40 év felettieknek 2 hetes tanfolyam (Kezdés: 2020. március 16, május 11, szeptember 07.)
Ára: 670 GBP/2 hét

- általános vagy intenzív nyelviskolai szemeszter
Ára:
Általános tanfolyammal: 4.300 GBP/20 hétre, 5.160 GBP/24 hétre
Intenzív tanfolyammal: 5.200 GBP/20 hétre, 6.240 GBP/24 hétre

- általános vagy intenzív nyelviskolai tanév
Ára: általános 6.880 GBP/32 hétre, intenzív 8.320 GBP/32 hétre 

Főszezoni felár a tanfolyamokra 2020. június 20 - augusztus 22. között 15 GBP/hét.

Szállások:

- családnál, egyágyas szobában, félpanziós ellátással
Ára: 145 GBP/hét
Főszezoni felár (2020. június 20 - augusztus 22. között) 25 GBP/hét
Privát fürdőszobás szoba kérhető, melynek felára 50 GBP/hét.

- St. Michael kollégium, egyágyas szobában, önellátással (18 éves kortól)
Ára: 170 GBP/hét
Főszezoni felár (2020. június 20 - augusztus 22. között) 30 GBP/hét

Az árak tartalmazzák: tanfolyam, teszt, bizonyítvány, szállás, megadott ellátás.

Egyéb díjak: regisztrációs díj 150 GBP, elszállásolási díj 30 GBP, utazás, betegség biztosítás, helyi közlekedés, költőpénz. Bristol vagy London repülőtéri transzfer felár ellenében igényelhető: Bristol 100 GBP/út, London Heathrow 195 GBP/út, Gatwick 240 GBP/út. Szabadidős programokat és kirándulásokat szerveznek, melyre a helyszínen lehet jelentkezni. Az utazás egyénileg történik, az irodánkban megtudod venni a repülőjegyet.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.