Churchill House vacation

Ramsgate (Nagy-Britannia)

Angliai nyári tábor 12-17 éveseknek

2020. június 14 - augusztus 22. között

Ramsgate egy barátságos tengerparti kisváros, szép kikötővel, homokos tengerparttal. Londontól kb. 2 órányi távolságra található. A nyelvtanulás után, számtalan sportolási és szabadidős programot szerveznek. Ideális környezet azoknak a diákoknak, akik családias környezetben szeretnének tanulni.
Utazás: Londonig repülővel, innen továbbutazás az iskola által biztosított transzferrel.

Tartózkodási idő: minimum 2 hét
Kezdési dátumok: 2020. június 14, 21, 28,  július 05, 12, 19, 26, augusztus 02, 09, 16.
Érkezés vasárnap, visszaindulás szombaton.

A tábort a Churchill House nyelviskola szervez, melyet 1971-ben alapítottak, felnőtteknek egész évben, gyerekeknek pedig a nyári időszakban szerveznek angol nyelvtanfolyamokat és nyelvi táborokat.

Miért válaszd ezt a programot?
- anyanyelvi környezetben, helyi tanárok segítségével gyorsan fejlődik a nyelvtudásod
- összekötheted a nyaralást a nyelvtanulással
- nagyon kedvesek a fogadó családok, családias környezetben leszel

Az angol nyári tábor tartalmazza:

- általános angol tanfolyam heti 15 tanóra, vagy intenzív 20 tanóra/hét vagy szuper intenzív 25 tanóra/hét
Első nap szinteflmérő teszt alapján megfelelő tudásszintű csoportba sorolnak. A csoportok létszáma maximum 14, átlagosan 11 fő. A nyelvi órák időtartama délelőtt 45 perc, délután 50 perc. Anyanyelvi tanárok tanítanak, nemzetközi csoportokban.
A 16 és 17 évesek választhatnak intenzív vagy szper intenzív angol tanfolyamot pluszban.

- tanfolyam elvégzéséről szóló bizonyítvány

- regisztrációs díj

- internetezési lehetőség

- családi elhelyezés, egy-vagy kétágyas szobában

- félpanziós vagy teljes ellátás

- szabadidős programok (heti 4 napközbeni és 5 esti)

- heti egy egész napos és egy félnapos kirándulás

Ára:
2020. június 14, 21, 28, júl. 05, 12, 19. kezdéssel: 1.180 GBP/2 hét, 1.710 GBP/3 hét, 2.240 GBP/4 hét, plusz hét 530 GBP
2020. július 26,  aug. 02, 09, 16. kezdéssel: 1.100 GBP/2 hét, 1.595 GBP/3 hét, 2.090 GBP/4 hét, plusz hét 495 GBP
Intenzív tanfolyam (20 tanóra/hét) felára: 55 GBP/hét
Szuper intenzív tanfolyam (25 tanóra/hét) felára: 100 GBP/hét

Egyéb díjak: utazás, betegség-baleset-és poggyászbiztosítás, költőpénz, repülőtéri transzfer (London Gatwick 135 GBP/út, Heathrow 155 GBP/út, Stansted 170 GBP/út, Luton 185 GBP/út). Lehet kérni teljes ellátást, aminek a felára 30 GBP/hét. Nálunk meg tudod venni a repülőjegyet és utasbiztosítást is tudsz könti, így a teljes utazásod megszervezését vállaljuk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.