Kings Summer

Moreton Hall (Nagy-Britannia)

Családi angol nyelvtanulás (szülő és 3-13 éves gyermek)

2020. július 05 - augusztus 29. között

Helyszín: Morenton Hall, mely egy 100 hektáros parkban lévő magániskola Oswetsry-ben, Anglia és Skócia határán. A legközelebbi repülőterek Liverpool és Birmingham, de Manchester is csak 1 órára van. A nyári időszakban a British Study Centres partneriskolánk kibéreli és angol nyelvi tábort, valamint családi nyelvtanulási programot szervez.

Szolgáltatások: 9 lyukú golfpálya, belső fűtött 25 méteres medence, sportpályák, teniszpálya, étkező, színház, internetezési lehetőség.

Miért válaszd ezt a programot?

- szülő és gyermeke ugyanabban az időben, megfelelő korosztályú és nyelvi szintű csoportban fejlesztheti a nyelvtudását és a szabadidőt együtt tölthetik
- anyanyelvi tanárok tanítanak, nemzetközi csoportokban
- az itthonról vitt gátak egy pár nap alatt leomlanak és bátran fogod használni az angol nyelvet

A gyermekeket két korosztályra bontják: 3-7 évesek és 8-13 évesek.

Kezdési dátum: 2020. július 05, 12, 19, 26, augusztus 02, 09, 16, 23.

Utazás: repülővel Londonba, Liverpoolba, Manchesterbe vagy Birminghambe, onnan transzfert lehet foglalni bármelyik repülőtérről. Ha előzetesen megrendeled, egy táblával várnak a repülőtéren és visznek a tábor helyszínére. A repülőjegyet le tudod foglalni az irodánkban. Érkezés vasárnap, hazautazás szombaton.

A családi angol nyelvi program tartalmazza:

- általános angol tanfolyam (szülőknek 15 tanóra/hét, gyerekeknek 10 tanóra/hét) 1 tanóra=60 perces
Nyelvi szintek: gyermeknek kezdőtől, szülőnek minimum alapfokú angol nyelvtudással kell rendelkezni. Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.

- kollégiumi szállás, kétágyas szobában, saját fürdőszobával

- teljes ellátás (speciális étrendet előre jelezni szükséges)

- szabadidős- és sportprogramok délutánonként és esténként

A gyerekeknek a Children Holiday Club szervez például úszást, táncot, kincsvadászatot, színjátszást, főzést, kézművességet. A szülő addig elmehet fitnesz edzésre, úszni vagy a sportcsarnokban mozoghat, esetleg golf órákat vehet vagy spa kezelésen vehet részt.

- egész napos kirándulás szombatonként és két félnapos hétközben (pl: Liverpool, Chester, Stratford-Upon-Avon, Warwick Kastély, Cadbury World, Ironbridge, Old Trafford)

- regisztrációs díj

Ára/fő: 1.115 GBP/1 hét, 2.115 GBP/2 hét, 3.115 GBP/3 hét, 4.115 GBP/4 hét
Pluszban tenisz, golf és lovagló órákat lehet venni, illetve privát kirándulás kérhető, személyre szabottan. Délutánonként és esténként a gyermekekre felügyelet igényelhető.

Egyéb díjak: utazás, biztosítás, helyi közlekedés, repülőtéri transzfer (London Heathrow 365 GBP/út, Liverpool/Manchester 120 GBP/út, Birmngham 175 GBP/út). A repülőjegyet és a biztosítást meg tudod venni az irodánkban, így a teljes utazás megszervezését vállaljuk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress minket bizalommal a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.